societat

El visor de la IDEIB permet calcular fins on podem arribar durant els passejos amb els nins

La Conselleria de Territori disposa d'aquesta senzilla eina que ens marca un cercle d'un quilòmetre al voltant del nostre domicili


Aquesta és la primera setmana que els nins poden sortir al carrer i molts pares no tenen clar fins on poden arribar durant els passejos que fan amb els petits i que s’han de limitar a una distància màxima d’un quilòmetre al voltant del domicili. Una eina que permet calcular el punt exacte fins on poden caminar és el visor de la IDEIB (Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears) que està dins la plataforma del SITIBSA (Servei d’Informació Territorial de les Illes Balears). El que hem de fer és entrar en aquest enllaç: https://ideib.caib.es/visor/ i quan el mapa estigui a pantalla utilitzar l’eina que permet dibuixar circumferències.

Després, marquem un radi de 1.000 metres i, automàticament, apareixerà un cercle d’un quilòmetre al voltant de casa nostra. Nosaltres hem fet una prova i marcant la ubicació del domicili en la confluència de l’avinguda Jaume III amb el Passeig Mallorca, hem vist que podríem arribar, en sentit nord, fins al Parc de sa Riera i, en direcció sud, fins al Parc de la Mar. A molts usuaris, els sorprèn que, amb un quilòmetre, poden arribar més lluny del que pensaven a priori.


El 99% dels progenitors compleix la regla dels ‘quatre uns’

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La cancel·lació de Sant Joan provocarà importants pèrdues econòmiques als firaires

Només a les Balears, unes 70 famílies viuen directament del món de les fires

Els turoperadors vaticinen un descens del 68% del turisme anglès a Menorca al final de l’estiu

Confien que els anuncis en positiu des de les administracions ajudin a capgirar la situació

Alguns gimnasos han optat per impartir classes a l’aire lliure

Una fórmula que dona més tranquil·litat a alguns clients