societat

El xip del DNI anterior al 2017 no funciona amb l’empremta facial

L'actual duu un xip amb moltes més dades i codis de seguretat

El+xip+del+DNI+anterior+al+2017+no+funciona+amb+l%27empremta+facial

Per viatjar a algunes destinacions, els aeroports utilitzen ja l’empremta facial, però el xip del DNI versió 2.0, anterior al 2017, NO funciona amb aquesta nova tècnica identificativa. La solució, o renovar el carnet d’identitat, o viatjar amb passaport.

Les dues comissaries de Palma on es fan i renoven els DNIs, atenen cada dia una mitjana de 500 persones. La majoria desconeix, però, tota la informació que du el xip del nostre carnet. I si aquest és dels nous, versió 3.0, cal actualitzar-lo en una d’aquestes màquines cada dos anys.

Aquest nou DNI ens identifica amb l’empremta facial. Una novetat, que a poc a poc s’implementa en alguns aeroports i en certs vols internacionals. Però si el nostre carnet és dels més antics, tendrem problemes per passar el control de seguretat.

Sempre es pot viatjar amb el passaport a l’estranger i, quan el document nacional d’identitat caduqui, renovar-lo per l’actual, que duu un xip amb moltes més dades i codis de seguretat.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen als calabossos els 16 detinguts en una concentració no autoritzada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial