X

Tot preparat per ‘El debat’ dels candidats a la presidència del Govern

'El debat' començarà aquest diumenge 14 de maig, passades les 21.30 hores, just després de Notícies Vespre i també es podrà seguir per IB3 Ràdio

13/05/2023

Tot preparat per ‘El debat’ dels candidats a la presidència del Govern

Redacció

Demà vespre, programa especial a IB3 amb el Debat dels 9 candidats a la presidència del Govern. La Junta Electoral de les Illes Balears dona per bo l’ordre de les primeres i darreres intervencions del debat, realitzat per sorteig.

La Junta declara nul·la, parcialment, l’ordre del Director General d’IB3 que recuperava el criteri del nombre de vots per establir l’ordre de les intervencions. La resolució de la junta s’ha aprovat per majoria amb dos vots particulars contraris i després de dues jornades de deliberacions.

Mentrestant, a l’estudi 2 d’IB3 Televisió a Son Bugadelles es continua fent feina per acabar d’enllestir el plató del debat. Ja hi ha instal·lats els 9 faristols on s’ubicaran els diferents candidats a la presidència del Govern i on aquest horabaixa s’han fet les darreres proves. La ubicació dels candidats es va decidir, de manera consensuada, per sorteig.

“El debat” començarà aquest diumenge 14 de maig, passades les 21.30 hores, just després de Notícies Vespre, i serà conduït pels periodistes Neus Albis i Xavi Garcia. A més, el debat també es podrà seguir a través d’IB3 Ràdio.

13/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris