ElPozo Múrcia tira d’efectivitat i derrota al Palma Futsal (1-2)

El gol de Diego Nunes al segon temps ha estat insuficient per a cercar la remuntada

08/05/2021

El Palma Futsal ha perdut aquest dissabte al Palau d’Esports de Son Moix contra ElPozo Múrcia. Tot i ser un partit amb moltes ocasions per ambdós equips, han estat els murcians qui han mostrat més efectivitat cap a porteria. Al tram final del primer temps, Marcel arma la cama esquerra i col·loca la pilota a l’escaire per fer el 0-1. El Palma Futsal se n’anava al descans amb un 0-1 al marcador. Resultat que ha pogut neutralitzar Higor només en començar el segon temps. Però just després, Rafa Santos n’ha establert el segon. Gerra d’aigua freda que ha obligat el Palma Futsal a arriscar més per cercar el gol. Però amb espais, ElPozo ha mostrat la seva artilleria i ha pogut fer el 0-3. Vadillo ha apostat pel porter jugador i a vuit minuts del final Diego Nunes ha retallat distàncies. El Palma Futsal ha insistit i Lolo gairebé estableix l’empat en aquest xut. També Raúl Campos, que ha perdonat en la línia de gol. Moltes ocasions, però el gol més important no ha arribat.

La bona notícia pels d’Antonio Vadillo és que l’equip seguirà líder de la Primera Divisió gràcies a la derrota del seu perseguidor, el Llevant, a la pista del Còrdova per 6-3.