formentera
Les 11 espases trobades a la zona des Caló, a Formentera, a uns 10 metres de fondària, ja es troben a les instal·lacions del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera (MAEF).
A partir d’ara s’enceta un procés de restauració, lent i meticulós, que podria perllongar-se mesos, fins i tot durant més d’un any abans que les espases del segle XIX puguin ser exposades al públic. La silueta de la seva empunyadura de combat s’insinua sota una capa formigonada de sorra i fauna marina . Encara és aviat per conèixer la seva procedència. Si es tracta d’espases espanyoles, els experts creuen que han de dur gravat un segell de la Reial Fàbrica d’Armes de Toledo.
A la Policlínica del Roser ja s’ha fet una radiografia que evidencia que davall la capa de sorra es manté en bon estat. Fa dues setmanes, que una de les 11 espases es troba dins un recipient amb aigua salada. Progressivament, en els pròxims mesos, s’anirà canviant d’aigua salada a dolça, amb l’objectiu de conèixer qui la va poder empunyar.
Les al·legacions i els recursos presentats al concurs de licitació han retardat la posada en marxa d'aquests serveis
Amb motiu del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia, l'entitat reivindica una llei estatal que cobreixi les necessitats i els drets...
Ha reconegut que patronejava l'embarcació i que cada tripulant li va pagar entre 1.000 i 1.300 euros
El Moviment Feminista de Mallorca defensa que aquestes incapacitats temporals "no afectaran el funcionament de cap empresa". El sindicat CCOO...