menorca

Els 13,6 milions dels Pressupostos de l’Estat per a Menorca gairebé tripliquen la inversió de l’any passat

Gairebé la totalitat de la inversió territorialitzada a l'Illa es dedica a l'Aeroport i al Port de Maó

Els+13%2C6+milions+dels+Pressupostos+de+l%27Estat+per+a+Menorca+gaireb%C3%A9+tripliquen+la+inversi%C3%B3+de+l%27any+passat

Els Pressupostos Generals de l’Estat recullen la inversió territorialitzada més alta dels darrers anys a Menorca, que amb 13.590.000 euros gairebé triplica la xifra  dels de 2018. En la línia de la resta d’Illes la inversió se centra en l’Aeroport i el Port de Maó. De la resta només hi ha una petita partida de 200.000 euros per als jutjats de Ciutadella, un projecte plurianual que s’allargarà fins a l’any 2021.

Pel que fa a les inversions a l’Aeroport s’hi recullen 10.258.000 euros destinats a la renovació de la torre de control, a noves màquines per a revisar equipatges i a la instal·lació de pèrgoles al pàrquing.

Respecte del Port de Maó es preveu invertir-hi 3.105.000 euros. Han de servir, entre d’altres, per a condicionar el moll de passatgers i construir la futura passarel·la-pantalà que ha d’unir Cala Corb amb el Moll d’en Pons, a Es Castell.

En total 13.600.000 euros que en inversió per habitants suposa 148 euros per persona, 13 euros més que la mitjana de Balears. Però si no s’aproven aquests comptes de l’Estat, es mantindrà la pròrroga dels de l’any passat, que per a Menorca només van preveure 4,8 milions d’euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Camí de Cavalls tindrà el seu primer tram adaptat per a discapacitats en un any

S'aplanarà el traçat i s'eliminaran les roques del camí que uneix Son Saura del Nord amb ses Salines de Fornells

El pla general d’Alaior preveu el creixement del nucli cap a la zona de Cala en Busquets

A més d'un centre de salut i un centre de dia i geriàtric, es preveu la creació de 13 noves...

La companyia ‘Desencaixades’ reestrena la seva obra ‘Cossos i Caretes’ al teatre de Sant Lluís

Lucía Sas, Marie Tholon i Adriana Aguilar parlen de la por i de com la Covid ha capgirat les vides...

55 nous positius de Covid-19 a Balears i cinc morts

El total de casos acumulats és de 56.135 des de l'inici de la pandèmia i de 722 morts. En aquests moments, el Servei de Salut atén 1.722 persones a causa...