X

Els activistes de Plataforma Menorca per la Pau intervenen al ple de l’Ajuntament de Maó

S'hi han presentat mocions contraposades sobre la presència de l'OTAN al port

25/04/2024

Els activistes de Plataforma Menorca per la Pau intervenen al ple de l’Ajuntament de Maó

Pintades a diversos carrers de Maó. Són la resposta a la possibilitat de convertir el port maonès en una base naval de l’OTAN. Un fet que ha despertat controvèrsia entre la població i els partits polítics.  Per això, avui vespre, al ple de l’Ajuntament de Maó, tant el PP com l’agrupació Ara Maó hi han presentat mocions contraposades sobre la presència de l’OTAN al port. La Plataforma Menorca per la Pau ha anunciat la seva presència a la sala plenària. Anam fins al consistori maonès. Magdalena Matas, quina és la darrera hora?

Uns 30 activistes han assistit al ple de l’Ajuntament. Duien unes pancartes i cartells amb missatges de no a l’OTAN. Aquest cap de setmana s’espera l’arribada d’unes 12 fragates internacionals que venen a fer unes maniobres a aigües de Menorca. Aquests exercicis han encès l’opinió pública.

Al ple, el Partit Popular ha mostrat la seva posició a favor, ja que suposaria la millora d’algunes infraestructures, mentre que l’agrupació política ARA Maó ha mostrat la seva negativa a la presència de l’OTAN al port menorquí.

25/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris