societat

Els aeroports de Balears operen aquest dissabte 597 vols, un 75% d’ells internacionals

Del total de 451 vols internacionals prevists aquest dissabte a les Illes, més d'un centenar tenen el seu origen o destinació a Alemanya.


Els aeroports de Balears operaran durant aquest dissabte un total de 597 vols, dels quals 146 són nacionals i 451 internacionals, segons dades facilitades per Aena.

Per illes, a Palma s’esperen 382 vols (78 nacionals); a Eivissa, 147 (46 nacionals), i a Maó, 41 vols (22 nacionals).

La major part dels 146 vols nacionals programats per a aquesta jornada són connexions amb grans ciutats, com Madrid, Barcelona i València. Si bé, també hi ha previstos vols amb origen o destinació Tenerife, Màlaga i Santiago de Compostel·la.

Mentrestant, del total de 451 vols internacionals prevists aquest dissabte a les Illes, més d’un centenar tenen el seu origen o destinació a Alemanya. Principalment, es tracta de connexions amb les ciutats de Frankfurt, Dusseldorf, Munic i Berlín, entre altres.

A més, entre els vols internacionals programats per a aquesta jornada, s’han comptabilitzat més de 20 connexions amb el Regne Unit, fonamentalment amb Londres, Liverpool o Bristol. I, connexions amb altres destins, com ara Amsterdam, París, Estocolm, etcètera.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca es consolida com a destí turístic dels francesos

L'illa podria recuperar la seva agència consolar francesa

El sector de les discoteques i la música en directe prepara tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres, al Mallorca Live Summer, hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...