economia

Els aeroports de les Illes preveuen augmentar la seva activitat durant la temporada d’hivern

A tot Espanya, les companyies aèries han programat més de 108 milions de seients i més de 639.000 moviments


AENA preveu un augment significatiu de seients disponibles per a la temporada d’hivern 2021-2022. Les companyies aèries programen més de 108 milions de places per aquesta temporada en els aeroports d’arreu de l’Estat. A les Illes el creixement previst també és important. A l’aeroport des Codolar, a Eivissa, incrementa l’activitat un 25% respecte a la mateixa temporada del 2019 i suma 1,6 milions de seients disponibles. L’aeroport de Menorca oferta unes 668.000 places, el que suposa un augment del 19%. I pel que fa a l’aeroport de Son Sant Joan, a Mallorca, els seients programats per aquest hivern també incrementen en un 15%, amb prop de 7 milions.

A tot Espanya, les companyies aèries han programat més de 108 milions de seients per a la temporada d’hivern. Es tracta d’un 4,2% més que durant la mateixa temporada del 2019, abans de la pandèmia. Les places per als trajectes entre els aeroports nacionals són les que més augmenten, arribant a més de 41 milions de places disponibles. Pel que fa als aeroports espanyols l’oferta de seients augmenta un 9%, mentre que en el mercat internacional l’augment és només de l’1%. La majoria de seients s’hi han ofert a Regne Unit, Alemanya i Itàlia.

Amb totes aquestes xifres AENA preveu més de 639.000 moviments per la temporada d’hivern. Una programació que sempre queda subjecta als canvis que les mateixes companyies puguin efectuar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Multa de 24.000 euros a Ryanair per cobrar l’equipatge de cabina

El Govern ha sancionat amb 24.000 euros l'aerolínia perquè ho considera una pràctica abusiva

Eivissa s’enfoca a atreure més turisme espanyol a la fira Fitur

Es potenciarà l'illa com a destinació esportiva

Els autònoms no tramiten les baixes per covid perquè hi perden

UATAE afirma que 9 de cada 10 treballadors per compte propi se n'afluixa perquè hi ha d'afegir doblers

Hores extres i canvis de torn per mor de les baixes laborals per Covid

Són baixes tan breus que moltes empreses no poden contractar una altra persona