X

Els afectats pel tancament dels carrers de Magaluf i Platja de Palma presenten un recurs contra el Govern

La Policia Local de Calvià ha aixecat actes de sanció a dos locals de Punta Balena, que no han respectat l'ordre de tancament des de divendres

20/07/2020

Els afectats pel tancament dels carrers de Magaluf i Platja de Palma presenten un recurs contra el Govern

Una de les intervencions d'aquest cap de setmana en locals, zones d'oci nocturn i espais públics de les Illes.


Bregues multitudinàries i dos locals de Punta Balena sancionats per incomplir el tancament

La patronal de comerciants i empreses de serveis turístics de Mallorca, Acotur, i l’Associació d’Oci Nocturn de les Balears han presentat conjuntament un recurs contenciós administratiu contra la decisió del Govern de tancar els establiments de dos carrers de Platja de Palma i tres de Magaluf.

Les dues entitats han presentat, de manera conjunta, un recurs contenciós administratiu plantejant una mesura cautelaríssima sobre la resolució de la Conselleria de Salut, publicada al BOIB dimecres passat. El president d’ABONE, Jesús Sánchez, reitera el seu desacord amb la prohibició d’activitat a locals que tenen llicències en vigor. Demà presentaran una còpia del recurs als grups parlamentaris de VOX, Partit Popular i de Ciutadans.

Precissament, la Policia Local de Calvià ha aixecat actes de sanció a dos locals de Punta Balena, que no han respectat l’ordre de tancament des de divendres. Els propietaris dels locals s’arrisquen a multes d’entre 60.000 i 600.000 euros i la possibilitat del tancament del negoci.

Això en un cap de setmana en què almanco hi ha hagut dues bregues multitudinàries a Magaluf. Una d’elles va tenir lloc divendres vespre a Punta Balena, malgrat el tancament dels locals, com es veu a les imatges que han circulat a les xarxes.

L’altra brega ha estat aquesta matinada a l’avinguda de Magaluf i ha obligat la guàrdia civil a intervenir-hi. No hi ha detinguts. La policia també ha realitzat diverses actuacions aquest cap de setmana contra l’activitat de narcotràfic a la menuda a diversos carrers de Magaluf.

20/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT