societat

Els agents locals de Santa Eulària i Sant Antoni controlen el confinament amb drons

Sant Josep implantarà un sistema amb dron per informar sobre el confinament

Els+agents+locals+de+Santa+Eul%C3%A0ria+i+Sant+Antoni+controlen+el+confinament+amb+drons

La Policia Local de Sant Antoni ha començat a utilitzar un sistema de vigilància amb dron per custodiar zones com platges, boscos o altres espais oberts. I a Santa Eulària, també controlen amb un dron espais com terrats, piscines o jardins comunitaris.

L’ús del dron és una eina més a l’abast de la policia local per vigilar i sancionar, en cas que fos necessari, els ciutadans que infringeixen les mesures establertes per gestionar la crisi sanitària del covid-19 que restringeix la lliure circulació de persones.

A Sant Antoni, la vigilància aèria es centrarà especialment a la zona nord-est per controlar espais oberts com sa Talaia, ses Variades, les platges de Caló des Moro i Cala Gració o el Passeig de Ponent, on es poden detectar reunions i activitats en grup.

Aquesta eina de control també suposa una mesura de seguretat per als agents, ja que redueixen el contacte físic mentre realitzen aquestes activitats de vigilància.

Sant Antoni ja ha interposat més de 150 denúncies i ha controlat quasi 1.000 vehicles i persones que circulaven per la via pública.

Pel que fa a Santa Eulària, el dron estarà operatiu com a mínim un mes i també té capacitat de vol nocturn. Sant Josep implementarà aviat aquest sistema, però amb l’objectiu d’informar sobre l’estat del confinament.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

900 112 003: telèfon d’atenció psicològica en temps de confinament pel Covid-19

És una iniciativa del Govern i del Col.legi de Psicòlegs per atendre les persones que necessiten qualque tipus de suport...

Les associacions de consumidors asseguren que es pot demanar el retorn de les quotes de gimnasos i acadèmies

Els empresaris pensen que la fi del confinament no significarà la recuperació, perquè els serveis que ofereixen no són bàsics

Panades a domicili durant el confinament

Els forns s'adapten així a la nova situació

Més de 600 actes administratives per desobediència a les Illes

La majoria s'han aixecat aquests dies a gent que es trobava a la via pública sense cap classe de justificació