mallorca

Els ajuntaments adapten els plecs de condicions per donar més flexibilitats a les concessionàries de les platges


Els ajuntaments de l’illa adapten els plecs de condicions per donar més flexibilitats a les concessionàries de les platges. Davant la incertesa per aquesta temporada turística i els canvis en les restriccions sanitàries, les empreses desconeixen com serà l’estiu.

Els ajuntaments adjudicaran els serveis a les concessionàries el primer de maig, quan comença la temporada. Aquestes són el lloguer de gandules, para-sols i el servei dels quiosquets. Hi ha municipis que encara desconeixen si les empreses tenen l’intenció d’obrir. És el cas d’Alcúdia. El responsable de platges, Domingo Bonnín, explica que en els propers dies es reuniran amb les concessionàries per conèixer les seves condicions. Si la temporada no fos positiva, preveuen reduccions en les taxes.

En la mateixa linia a Calvià. Xavier Pasquet, director general de Turisme, diu que volen ser prudents, per veure els resultats de la temporada. Amb tot, diu, també es preveu una rebaixa de les taxa depenent la situació.

A Sant Llorenç, el batle, Mateu Puigròs, explica que el consistori ha adaptat els plecs de condicions per donar més facilitats a les concessionàries. Hauran de fer front a les despeses en funció de la demanda dels serveis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

13 comerços emblemàtics a Inca

El Govern ha creat un catàleg per identificar els establiments i comerços més representatius i tradicionals

Atraccions de fira a Pollença per als infants

L'Ajuntament muntarà tres atraccions de petit format per a infants al municipi

El preu de l’ametla de Mallorca va caure un 21% durant el 2020

El 2020 es recolliren 607 tones d'ametla

Hila alerta de “conseqüències” per la celebració d’una jubilació al quarter de Sant Ferran

El batle de Palma ha afirmat que "nosaltres sabem de quin costat estam i és del que fa les coses...