X

Els ajuntaments adapten els plecs de condicions per donar més flexibilitats a les concessionàries de les platges

06/04/2021

Els ajuntaments adapten els plecs de condicions per donar més flexibilitats a les concessionàries de les platges

Els ajuntaments de l’illa adapten els plecs de condicions per donar més flexibilitats a les concessionàries de les platges. Davant la incertesa per aquesta temporada turística i els canvis en les restriccions sanitàries, les empreses desconeixen com serà l’estiu.

Els ajuntaments adjudicaran els serveis a les concessionàries el primer de maig, quan comença la temporada. Aquestes són el lloguer de gandules, para-sols i el servei dels quiosquets. Hi ha municipis que encara desconeixen si les empreses tenen l’intenció d’obrir. És el cas d’Alcúdia. El responsable de platges, Domingo Bonnín, explica que en els propers dies es reuniran amb les concessionàries per conèixer les seves condicions. Si la temporada no fos positiva, preveuen reduccions en les taxes.

En la mateixa linia a Calvià. Xavier Pasquet, director general de Turisme, diu que volen ser prudents, per veure els resultats de la temporada. Amb tot, diu, també es preveu una rebaixa de les taxa depenent la situació.

A Sant Llorenç, el batle, Mateu Puigròs, explica que el consistori ha adaptat els plecs de condicions per donar més facilitats a les concessionàries. Hauran de fer front a les despeses en funció de la demanda dels serveis.

06/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT