societat

Els ajuntaments avisen dels actes cancel·lats a les xarxes socials

Tots els organitzadors tenen la mirada posada en el cel, ja que el més important és garantir la seguretat dels veïnats

Els+ajuntaments+avisen+dels+actes+cancel%C2%B7lats+a+les+xarxes+socials

Les precipitacions aquest diumenge ja han provocat la cancel·lació d’alguns actes arreu de Mallorca, sobretot les Beneïdes, també els foguerons i esdeveniments esportius. Alguns es mantenen per l’horabaixa, però els responsables demanen prudència davant l’adversitat meteorològica i si el temps es complica, anul·laran.

Els meteoròlegs ja fa dies que avisen: vent, pluja i mala mar a partir d’aquest diumenge. Les precipitacions que ja han caigut han ocasionat la cancel·lació d’actes. A Palma per exemple no s’ha celebrat el Carrussel Eqüestre de la Policia Muntada i tampoc sortiran durant la revetlla de Sant Sebastià els Gegants i els Cap Grossos a la plaça Major.

A través de les xarxes socials, Corts i els ajuntaments d’altres municipis de l’illa adverteixen els veïns de les modificacions durant els actes de Sant Antoni. Ni correfoc, ni pintades a Consell. Campos trasllada al diumenge vinent les Beneïdes, també Lloseta i Inca, Porreres, Son Macià i Pòrtol, és l’alternativa que han triat molts ajuntaments. Tampoc se celebren a sa Coma, tal com han publicat a les xarxes socials, i Santa Eugènia no tindrà carrosses aquest diumenge.

Altres actes prevists, com la Baixada del Corb i les Beneïdes a Mancor de la Vall, també s’han suspès. L’equip de Govern ho ha avançat, per evitar sobretot, que els participants a les carrosses i comparses treballin preparant els darrers detalls. També han passat aquests esdeveniments a diumenge de la setmana que ve.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els jutges diuen que la reforma de la Llei d’Enjudiciament Criminal és “inoportuna”

El portaveu de l'Associació Professional de la Magistratura a Balears, Alejandro González, diu que amb els mitjans actuals els fiscals...

El Consell d’Eivissa presenta una iniciativa en línia per mantenir viva la il·lusió de Nadal

'Cantajuego' actuarà al Recinte Firal el diumenge 27 de desembre amb sessió doble.

Quatre de les deu depuradores d’Eivissa han vessat aigües mal tractades

L'informe de sostenibilitat de la fundació Ibiza Preservation assegura que no es compleix la reducció en el consum d'energia

El Castell de Bellver es tenyeix de vermell per commemorar el Dia contra la sida

A les sis en punt, s'ha il·luminat de color vermell per donar suport a la causa i fer front a...