societat

Els Ajuntaments es neguen a negociar només amb CCOO el desbloqueig de la vaga de fems

Això després dels àudios de la discòrdia en què el representant sectorial de Comissions deia "deixau que la merda s'acaramulli"


Antoni Salas, president de la Federació de Municipis de les Illes Balears, la FELIB, ha dit que no volen negociar només amb Miguel Ángel Pardo, representant de la Federació de Serveis de Comissions Obreres, el conveni de la recollida de residus i, conseqüentment, el desbloqueix de la vaga de fems, que ara mateix està ajornada.

Després dels àudios de la discòrdia, en què Pardo deia als treballadors “que la merda s’acaramulli, recolliu sense frissar, bosseta a bosseta”, Antoni Salas ha dit que instaran altres agents a implicar-se en la negociació del conveni: “pensam que el secretari general de Comissions, José Luís García, hauria de prendre-hi part”. Salas també apunta a algun representant del Govern i també de la patronal.

De tota manera, els serrells d’aquesta taula negociadora no estan encara tancats. Primer han de reunir-se els representants dels treballadors amb les empreses i la setmana que ve, en tot cas, tendria lloc aquesta trobada a més alt nivell a la qual ens referim.

Ara mateix, insistim, la vaga està ajornada i alguns Ajuntaments, com el de Manacor i el de Felanitx, han obert expedients sancionadors contra les empreses adjudicatàries del servei per haver icomplert els serveis mínims.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Més de 500 creuers programats a Palma per a l’any que ve

Mentre continuen les conversacions entre els agents polítics i socials per limitar el nombre d'embarcacions diàries, els consignataris continuen planificant...

Xabolisme rural: una tendència en alça

Pagesos, ecologistes i, en general, la ciutadania, observen com augmenten les xaboles en sòl rústic. Casetes prefabricades, caravanes o, fins i tot, contenidors marítims, on viu gent. La causa ve,...

El consistori de Sant Josep esbucarà les obres il·legals de Casa Lola dia 13 de desembre

Ho farà de manera subsidiària una vegada desestimat el darrer recurs de reposició presentat per la propietat