X

Aguirre, el gran absent del dia en què els Alfonsins el premien per la temporada passada

Els assistents confien que el mexicà capgirarà la situació després d'un mal inici de temporada en què s'han sumat dos punts de dotze

10/09/2023

Aguirre, el gran absent del dia en què els Alfonsins el premien per la temporada passada

Josep Verger

La germandat dels Alfonsins, amb 107 anys d’història, ha tornat a celebrar el seu tradicional dinar, després de tres anys sense fer-se, per culpa de la pandèmia. En aquest acte s’ha premiat Javier Aguirre, pels mèrits i els resultats esportius aconseguits per l’equip la temporada passada.

Els presents esperaven el tècnic, però el mexicà no s’ha deixat veure a la sala de trofeus de l’estadi de Son Moix. Els Alfonsins també han distingit l’històric penyista i exdirigent del club, Toni “Tatxa”.

La distinció al tècnic mexicà l’ha recollida Dani Rodríguez, únic representant de la plantilla en un dinar en què també hi havia el director de futbol Pablo Ortells i el CEO de negoci, Alfonso Díaz.

Abans de dinar, hem fet un parell de preguntes als assistents: quan se sumarà la primera victòria, si agrada com juga l’equip i si el tècnic es menjarà els torrons.

Hem trobat opinions diferents al respecte, però el que ha quedat clar és que tothom aposta per mantenir la paciència i la confiança en el “Vasco” Aguirre.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris