X

Els alumnes de l’IES Emili Darder de Palma tracten els problemes de l’adolescència a l’obra ‘Diferent’

L'obra és un projecte transversal dels alumnes de secundària per parlar de les dificultats que comporta l'adolescència

11/06/2024

Els alumnes de l’IES Emili Darder de Palma tracten els problemes de l’adolescència a l’obra ‘Diferent’

L’adolescència és un dels períodes vitals més intensos i difícils en el camí cap a la maduresa. Per parlar d’aquest procés, els alumnes de tercer i quart d’ESO de l’IES Emili Darder, a Palma, han creat ‘Diferent’, una obra de teatre que fa uns minuts han presentat al teatre Xesc Forteza.

‘Diferent’ és una obra escrita per Rebeca Alba, alumna de tercer d’ESO, a partir d’un recull d’entrevistes que alguns mestres de secundària de l’IES Emili Darder van fer als seus alumnes. Nins i nines, ja adolescents i que per diversos motius, se senten diferents a la resta. Per això, en aquesta obra es tracten els problemes d’assatjament, les necessitats d’encaixar, l’ús del telèfon mòbil i les xaxes socials. Tot filat amb reflexions i diàlegs que resalten tots aquests problemes però també amb música. Ritmes i melodies que interpreten els alumnes de Música de tercer i quart d’ESO que condueix el director d’aquesta obra, Víctor Revert.

‘Diferent’ és el resultat de la feina feta durant tot el curs acadèmic. Demà horabaixa es tornarà a representar al teatre Xesc Forteza, a Palma.

11/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Miquel 12/06/2024

    Molt Ben ideat, dirigit i interpretat. I molt oportú.

EL MÉS LLEGIT