X
23

Els alumnes dels centres educatius de Son Gotleu reben màscares de protecció

L'ONG Ajuda en acció ha donat suport a les famílies vulnerables durant la pandèmia

11/12/2020

Els alumnes dels centres educatius de Son Gotleu reben màscares de protecció

‘A Son Gotleu ens cuidam’ és el lema de la màscara. “Avui han arribat i és com un poc Nadal, però anticipat” assegura la directora del centres Maria Antònia Crespí. En aquesta classe del CEIP Es Pont són de color verd, però n’hi ha liles, vermelles o blaves. A partir d’avui i en arribar a l’escola, tret dels més petits que no estan obligats a dur-ne, hauran de canviar la màscara que duen des de casa i posar-se aquesta. “L’escola no podia garantir una màscara per cada dia i per cada nin i veiem com les famílies s’arreglaven així com poden. Les màscares o són grosses o la duim més dies dels que toca i varem pensar que ens aniria bé tenir unes màscares per tenir a l’escola” diu Crespí.

Els centres d’infantil i primària Es Pont, Gabriel Vallseca i Joan Capó a més de l’institut Josep Sureda i Blanes han rebut aquestes màscares, gràcies a la comissió educativa de Son Gotleu i a l’ONG Ajuda en acció. El delegat de l’ONG a les Illes Balears, Álex González afirma que la plataforma d’entitats i serveis del barri identificaren aquesta necessitat i finalment s’han repartit 1.000 màscares.

Ajuda en Acció ha donat suport a les famílies vulnerables durant el confinament i la tornada a les aules. A Mallorca s’ha donat resposta a les necessitats d’alimentació saludable i de connectivitat de 150 famílies de diversos centres educatius de Son Gotleu i Nou Llevant de Palma.

11/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT