X

Els alumnes tornen amb comptagotes a les aules per fer tutories o reforç

Als instituts predominen els estudiants de segon de batxillerat que volen aclarir dubtes abans de la selectivitat

08/06/2020

Els alumnes tornen amb comptagotes a les aules per fer tutories o reforç

Una de les novetats d’aquesta fase 3 que des d’avui estrenen totes les Illes és l’obertura de les escoles i instituts per als alumnes. Segons el decret publicat ahir diumenge, han d’obrir de 09.00 hores a 13.00 hores, en torn de matí, o 15.00 hores a 19.00 hores, en torn d’horabaixa.

Els alumnes podran rebre tutories o classes de reforç sempre amb cita prèvia i individuals o en grup. En el cas del cicle d’infantil, els grups seran de màxim 10 alumnes i de fins a 15 a partir de primària i secundària. Això sí, sempre que es puguin garantir 4 metres quadrats per cada alumne dins l’aula.

Entram a una classe de reforç de física a l’IES Madina Mayurqa a Palma. Són cinc alumnes de 2n de batxillerat que es preparen per a les proves d’accés la universitat.

Tot i que ara ja es podran fer classes de reforç a tots els nivells, el centre reconeix que seran pocs els que ho demanin. Ja que, pràcticament, el curs està a punt d’acabar i durant el confinament, els professors ja han treballat per saber i reforçar aquells alumnes que presentaven dificultats.

El 19 de juny acaben les classes, i serà quan els professors podran acudir als centres per fer avaluacions, els pertinents informes i començar a preparar el curs vinent.

08/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT