X

Els antics concessionaris de Los Bucaneros denuncien una “estratègia política organitzada des de Madrid” per atorgar-ne l’explotació a l’Ajuntament de Sant Lluís

La lluita pel quiosquet entra en via judicial amb la interposició d'un contenciós davant l'Audiència Nacional

30/10/2023

Els antics concessionaris de Los Bucaneros denuncien una “estratègia política organitzada des de Madrid” per atorgar-ne l’explotació a l’Ajuntament de Sant Lluís

La lluita per explotar l’històric quiosquet Los Bucaneros, a la platja de Binibèquer, arriba als tribunals. Després de lliurar les claus a Costes el passat 3 d’octubre, els antics concessionaris i fundadors del quiosc han presentat ara un contenciós contra la resolució que n’atorga la concessió a l’Ajuntament de Sant Lluís.

Els antics concessionaris han presentat l’escrit davant la Sala Contenciosa de l’Audiència Nacional. S’oposen a la decisió de Costes d’atorgar la concessió de l’ocupació, de 216 metres quadrats, amb destinació a establiment expenedor de menjar i beguda, banys públics i servei de subministrament a la platja de Binibèquer. Acusen Costes d’afavorir irregularment l’Ajuntament en el procés d’adjudicació del quiosquet.

La família Moysi critica la incoherència de l’actual equip de govern del PP, que defensà l’explotació privada del quiosquet quan seia a la bancada de l’oposició. Els antics concessionaris creuen que el conflicte s’hagués pogut resoldre amb la renúncia voluntària de l’Ajuntament a la concessió.

El quiosquet de Los Bucaneros va obrir per darrera vegada les seves portes el 2021, després del seu tancament obligat per la pandèmia. Fa ja dos anys que està tancat i tot fa pensar, tanmateix, que el litigi judicial n’allargarà la situació.

Tot i haver emprès la via judicial, els antics concessionaris continuen reclamant diàleg. És la millor manera, insisteixen, d’escurçar els terminis del conflicte.

30/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris