X

‘Els aucells de Balears’, una nova edició totalment renovada

El biòleg i ornitòleg Joan Mayol ha publicat la cinquena edició dels ocells de l'Arxipèlag, una guia renovada que incorpora imatges i il·lustracions a color, així com codis QR per poder escoltar el cant de fins a una cinquantena d'espècies

19/01/2024

‘Els aucells de Balears’, una nova edició totalment renovada

Fins a 46 cants de diferents aucells incorpora el llibre ‘Els aucells de les Balears’, una publicació que s’ha editat per cinquena vegada. Això suposa una millora envers la darrera publicació, en què els cants s’havien d’escoltar amb un CD.

Han passat 46 anys des del seu naixement, i l’autor assegura que moltes coses han canviat tant en l’àmbit social com mediambiental. Ara, diuen, hi ha més espècies que abans, ja sigui perquè les polítiques proteccionistes han funcionat o perquè han arribat a les Illes noves espècies invasores que s’hi han acabat establint.

Aquesta versió suposa una revisió completa del seu contingut, que incorpora imatges i il·lustracions a color. L’autor assegura que en fa un balanç positiu pel que fa a preservació del medi ambient, tot i que puntualitza que encara hi ha molta feina a fer.

La publicació també dedica apartats específics a les migracions, els noms populars dels ocells i la seva protecció.

19/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT