societat

Els autobusos encara mantenen les freqüències reduïdes enmig de la indignació dels usuaris més habituals

El Consell no les incrementarà fins a la setmana que ve

Els+autobusos+encara+mantenen+les+freq%C3%BC%C3%A8ncies+redu%C3%AFdes+enmig+de+la+indignaci%C3%B3+dels+usuaris+m%C3%A9s+habituals

Amb la fase 3, des d’aquest dilluns ja es poden programar de bell nou el 100% de les línies de transport públic per carretera. Però, a Menorca, els autobusos encara mantenen les freqüències reduïdes i açò indigna part dels usuaris més habituals. El Consell no té previst incrementar el servei fins la setmana que ve i esperarà que hi hagi turistes per connectar totes les urbanitzacions.

El nombre de passatgers de transport públic de Menorca ha davallat de forma dràstica durant la pandèmia. Només l’han emprat 28.269 usuaris, entre gener i maig, un 6,7 per cent del total que hi va haver en el mateix període de l’any passat.

El Consell encara no n’incrementa les freqüències, ho faran a partir de la setmana que ve, especialment a les línies més utilitzades; tot i que les que habitualment donen servei a zones més turístiques continuaran suspeses fins que no arribin els visitants:

El fet que encara no hagi començat l’increment de freqüències ha causat l’enuig d’algunes de les persones que avui dematí esperaven a l’estació de busos de Maó.

D’altres es mostraven intranquils pel fet que, des d’ara, ja no sigui obligatori que els busos viatgin a la meitat de la seva capacitat, amb seients buits per mantenir la distància de seguretat:

El Consell també prepara una campanya publicitària per promoure l’ús del transport públic i transmetre tranquil·litat als usuaris. Una campanya que veurà la llum entre la penúltima i la darrera setmana de juny

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Raquel Garcia 09/06/2020

    La verdad q muy triste !!! Igual q no poner buses para las playas hasta q no venga turista una vergüenza podrían poner un mínimo para la gente de aquí q no tiene coches .

  2. Míriam Lys de Lima Souza 09/06/2020

    Es muy injusto que tenemos que esperar que termine la pandemia para seguir utilizando el transporte público en Menorca. Necesito atualizar mi tarjeta de buses incapacidade pero no puedo por no tener horarios hasta Mao, que pueda conciliar a mis necesidades.Entraremos en verano y no podemos disfrutar las playas,por falta de buses y horarios.Necesitamos soluciones porfavor. Gracias

Cercador |


més contingut relacionat

On va augmentar més la població durant la pandèmia?: a les Illes Balears

Va créixer un 0,72% durant el 2020. La població oficial a 1 de gener del 2021 va arribar a 1.219.423...

Èxode d’estudiants mallorquins cap a Ciutadella

Cada dia arriben 6 mil persones a Ciutadella i avui hi ha previstes 10 connexions marítimes amb Barcelona i el Port d'Alcúdia

Eivissa, Formentera i Menorca obren la vacunació del grup d’edat entre 30 i 34 anys

A Eivissa i Formentera, ja estan obertes les agendes per a 12.805 persones. Per a sol·licitar la seva cita hauran...

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària