societat

Els autobusos encara mantenen les freqüències reduïdes enmig de la indignació dels usuaris més habituals

El Consell no les incrementarà fins a la setmana que ve

Els+autobusos+encara+mantenen+les+freq%C3%BC%C3%A8ncies+redu%C3%AFdes+enmig+de+la+indignaci%C3%B3+dels+usuaris+m%C3%A9s+habituals

Amb la fase 3, des d’aquest dilluns ja es poden programar de bell nou el 100% de les línies de transport públic per carretera. Però, a Menorca, els autobusos encara mantenen les freqüències reduïdes i açò indigna part dels usuaris més habituals. El Consell no té previst incrementar el servei fins la setmana que ve i esperarà que hi hagi turistes per connectar totes les urbanitzacions.

El nombre de passatgers de transport públic de Menorca ha davallat de forma dràstica durant la pandèmia. Només l’han emprat 28.269 usuaris, entre gener i maig, un 6,7 per cent del total que hi va haver en el mateix període de l’any passat.

El Consell encara no n’incrementa les freqüències, ho faran a partir de la setmana que ve, especialment a les línies més utilitzades; tot i que les que habitualment donen servei a zones més turístiques continuaran suspeses fins que no arribin els visitants:

El fet que encara no hagi començat l’increment de freqüències ha causat l’enuig d’algunes de les persones que avui dematí esperaven a l’estació de busos de Maó.

D’altres es mostraven intranquils pel fet que, des d’ara, ja no sigui obligatori que els busos viatgin a la meitat de la seva capacitat, amb seients buits per mantenir la distància de seguretat:

El Consell també prepara una campanya publicitària per promoure l’ús del transport públic i transmetre tranquil·litat als usuaris. Una campanya que veurà la llum entre la penúltima i la darrera setmana de juny

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Raquel Garcia 09/06/2020

    La verdad q muy triste !!! Igual q no poner buses para las playas hasta q no venga turista una vergüenza podrían poner un mínimo para la gente de aquí q no tiene coches .

  2. Míriam Lys de Lima Souza 09/06/2020

    Es muy injusto que tenemos que esperar que termine la pandemia para seguir utilizando el transporte público en Menorca. Necesito atualizar mi tarjeta de buses incapacidade pero no puedo por no tener horarios hasta Mao, que pueda conciliar a mis necesidades.Entraremos en verano y no podemos disfrutar las playas,por falta de buses y horarios.Necesitamos soluciones porfavor. Gracias

Cercador |


més contingut relacionat

L’Estat dóna per acabades les obres de la depuradora d’Addaia, as Mercadal, que abastirà 21.000 persones

De moment ja dóna servei a Coves Noves i en els propers mesos ho farà a Son Parc, s'Arenal d'en...

Mor carbonitzada una dona de 72 anys en un incendi a Ciutadella

Els fets s'haurien produït quan la cuidadora de la víctima havia sortit a fer uns encàrrecs

Les botigues de comerç just de les Illes lluiten per la supervivència

El preu del lloguer i les despeses per tenir personal propi són els problemes principals d'aquests establiments

Mascareta obligatòria amb excepcions: bars, restaurants, passejos marítims o fent esport

S'aplicaran sancions de fins a 100 euros a partir de dia 20 de juliol