economia

Els autònoms demanen una pròrroga en el pagament del lloguer dels seus locals

Creuen que les noves mesures adoptades pel Govern arriben tard

Els+aut%C3%B2noms+demanen+una+pr%C3%B2rroga+en+el+pagament+del+lloguer+dels+seus+locals

Les reaccions per part dels autònoms al paquet de mesures del Consell de Ministres no s’han fet esperar. L’Associació de Treballadors Autònoms de les Illes es mostren contents amb les mesures tot i que creuen que arriben tard. Consideren que s’haurien d’haver pres fa dues setmanes perquè, ahir mateix, molts varen haver de pagar les quotes mensuals però amb un ingrés inferior a l’habitual. També reclamen una pròrroga en el pagament del lloguer.
Amb les noves mesures, als autònoms se’ls amplia el termini de pagament dels deutes a la Seguretat Social fins al 30 juny i se’ls aplica una moratòria del pagament de cotització durant sis mesos i sense interessos. Tot i això, es veuen davant una situació molt complicada.
De fet, una de les problemàtiques principals que tenen els autònoms és a l’hora de demanar les prestacions o ajudes promeses pel Govern. Segons l’Associació de Treballadors Autònoms, els requisits demanats són, de vegades, impossibles de complir, com ara demostrar que el mes de març s’han reduït els ingressos en un 75%, quan sí que han pogut fer feina durant les dues primeres setmanes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Optimisme entre els restauradors mallorquins el primer dia feiner de terrasses obertes ininterrompudament

El sector de la restauració comença a recuperar l'alè i valora positivament tenir obert tot el dia

Les reserves hoteleres dels britànics davallen un 30%

Turoperadors i hotelers donen per fet que la recuperació del mercat britànic no arribarà abans de la segona meitat de juny

El camp balear rep entre un 30 i un 40% menys d’ajudes econòmiques d’Europa que la mitjana espanyola

Segons el Partit Popular, un pagès de Canàries rep fins a 3 vegades més doblers que un pagès de les...

Ja estan a la venda els viatges de Mundosènior per a majors de 55 anys

Les agències de viatge detecten certa confusió perquè el nom coincideix amb els antics viatges de l'Imserso, que començaran al...