menorca

Els balears gastaran 41 euros en Loteria de Nadal, un terç menys que a la resta d’Espanya

Menorca és l'illa on menys dècims es compren per habitant i Formentera, la que més juga a la Grossa


Els balears comprarem enguany gairebé 46 milions d’euros de Loteria de Nadal. Uns 41 euros per habitant. Una xifra molt inferior a la mitjana nacional, que és de 67 euros
Per illes els qui més en compren són els formenterers i els que manco, els menorquins. El que compta, al cap i a la fi, és participar.

Fa cinc anys que el número 76.058 va dur la sort a l’administració número 2 d’Eivissa. Només en van vendre un dècim i va ser la darrera vegada que la sort de la Grossa tocà les Balears. Enguany s’han consignat a les illes 3 milions 200 mil euros més que els venuts l’any passat. Però a Menorca, per exemple, les vendes van més fluixes que l’any passat.

En total a Espanya s’han consignat 3.146 milions 337 mil euros, fet que suposa una despesa de 67,56 euros per habitant. A les Balears baixa fins als 41 euros, és a dir, cada ciutadà compra una mitjana de dos dècims. Per illes, la mitjana més alta és la d’Eivissa i Formentera, amb 44 euros per habitant, seguida de Mallorca amb 39 i en darrer lloc, Menorca amb 35.

En la història recent del sorteig, la Grossa ha tocat 6 vegades a Mallorca, 1 a Eivissa i cap a Menorca. Però la premsa de l’any 1935 recull que aquell any a Ciutadella va caure part del primer premi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Els bombers rescaten un grup de ciclistes i una dona atrapada dins el seu vehicle a Cala Pilar

Les pluges desborden el torrent de Son Granot i aneguen cases i naus industrials a Ferreries

L'Ajuntament demanarà la declaració de zona catastròfica

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L'acció comunitària en salut centra un dels sis cursos presencials que s'hi celebren

Mitja dotzena de cavalls menorquins queden atrapats enmig de la tempesta

Els bombers i el llacer municipal han pogut rescatar la majoria d’animals, però d’altres han mort i han estat arrossegats...