mallorca

Els bars de xixes entren en crisi

A Palma, alguns locals han hagut d'acomiadar personal i han perdut fins al 80 per cent de la facturació

Els+bars+de+xixes+entren+en+crisi

Als bars de catximbes hi ha de tot, manco catximbes. Entre les normes aprovades fa setmanes pel Govern balear per prevenir contagis, a més de l’obligació de dur mascareta, es va prohibir oferir dispositius per fumar com ara pipes, xixes o similars a qualsevol establiment.

Això ha provocat que els locals de fumar en pipa estiguin preocupats per haver de tancar. A Palma, alguns locals han hagut d’acomiadar personal i han perdut fins al 80 per cent de la facturació.

Ara tenen els narguils arraconats al magatzem, mentre que a la sala tenen moltes taules buides. Una preocupació que es repeteix entre els establiments especialitzats en catximbes. Per evitar el tancament, aquests locals proposen alternatives. Per exemples, fer servir mangueres d’un sol ús o bé que els clients duguin el narguil de ca seva i que els bars els venguin el tabac.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La construcció de la Caixa de Música començarà al juliol

La nova seu de l'Orquestra Simfònica, prop de ser una realitat

El Govern demana responsabilitat a organitzadors musicals i assistents per evitar imatges com les de la plaça de Toros de Palma

La consellera de Salut assegura que "la situació de les Illes és bona, però pot empitjorar moltíssim en qüestió d'una...

El baríton David Menéndez imparteix classes magistrals a Campos

El cantant viatjarà aquesta mateixa setmana al Bolxoi de Moscou per participar a una nova producció del teatre rus

L’Ajuntament de Palma flexibilitza els requisits per accedir als bons escolars

Les ajudes estan destinades per escolaritzar infants de 0 a 3 anys.