X

Els bars del Port i la Marina d’Eivissa demanen poder tancar més enllà de les dues de la matinada

El 40% dels negocis de la zona encara no han obert perquè no els resulta rendible

12/07/2020

Els bars del Port i la Marina d’Eivissa demanen poder tancar més enllà de les dues de la matinada

A dia d’avui han obert una mica més de la meitat dels negocis que hi ha normalment al Port i la Marina, a Eivissa, durant els mesos d’estiu. Alguns més pensaven obrir les properes setmanes, però que ara s’ho estan repensant a causa de l’anunci de l’enduriment de la norma respecte de l’ús de la mascareta.

Els que sí que han obert pensen que la mesura pot afectar encara més un estiu que alguns ja qualifiquen de nefast. Els bars de copes, per part seva, es queixen que l’obligació de tancar a les dues de la matinada és la restricció que més greuge els ocasiona.

Amb gairebé mig segle ja de tradició, la pizzeria Pinocho compta amb una clientela fidel i majoritàriament resident. Altres anys normalment cal esperar per aconseguir taula, enguany resulta un poc més fàcil.

La resta de negocis es mostren bastant més preocupats. Aproximadament un 40 per cent han decidit no els resultava rendible obrir. Especialment afectat, el carrer Barcelona, on només es poden veure un parell de terrasses.

Els bars de copes demanen més flexibilitat en l’horari de tancament i que aquest s’ampliï de les 2 a les 3 o fins i tot les 4 de la matinada.

La majoria de les botigues de souvenirs i roba que obrien fins altes hores han decidit romandre tancades.

Un estiu encara més dur per una zona que acumula ja anys de caigudes a les vendes

12/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT