mallorca

Els restauradors de les zones costaneres de Mallorca pensen que reobrir comportarà pèrdues

Els comerços, en canvi, es mostren més esperançats amb l'inici de l'activitat econòmica

Els+restauradors+de+les+zones+costaneres+de+Mallorca+pensen+que+reobrir+comportar%C3%A0+p%C3%A8rdues

Les restriccions en els aforaments és el que més preocupa als negocis de restauració de primera línia de la zona nord de Mallorca. El protocol de desescalada marca que només podran obrir les terrasses dels negocis i servir un terç dels clients que pot acollir el local. Temen que les despeses superin els ingressos, i pensen que d’entrada, els residents sortiran poc a menjar fora de casa. Segons Carles Escandell, propietari d’un restaurant a la zona del Port de Pollença, podran obrir “però amb una recaptació ridícula”.

Des de la patronal CAEB, tampoc veuen fectible la limitació d’aforament, diuen que molts negocis petits no podran obrir i mantenir el personal contractat. De fet, han proposat al Govern “poder continuar amb els ERTO fins a final d’any.

El protocols de seguretat sanitària, també són un altre entrebanc per als empresaris. No veuen clar que els clients hagin de mantenir el distanciament social, per exemple dins els bars d’oci nocturn, però, asseguren, que els clients “s’hi hauran d’acostumar”. En canvi, els comerços estan contents per poder obrir, malgrat que els turistes no hagin arribat. En conjunt, però, a vorera de mar les previsions no són esperançadores perquè si no venen turistes, no hi facturació

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Inca suspèn els actes multitudinaris de les festes patronals

La festa de l'Orgull, el Sene'nSierro i altres cites que congrevaven milers de persones s'han ajornat per a l'any que ve

El GOB reclama més sancions per a les embarcacions que fondegen sobre la posidònia

L'entitat ecologista ha iniciat avui la campanya anual de sensibilització per a la protecció d'aquesta planta marina

Primer campus en conservació marina per a infants i joves

El promotor d'aquesta estada, que es farà al Club Nàutic de s'Arenal, és Manu San Félix, reconegut biòleg marí i col·laborador del National Geographic.