X

Els bars i restaurants de Menorca negocien poder oferir sopars

Volen tenir més capacitat interior, però sobretot negocien amb el Govern poder servir sopars als seus establiments

10/03/2021

Cristina Tomás

A Menorca, el sector de la restauració demana més marge de maniobra. Pensen que les restriccions actuals podrien ser més flexibles, donada la bona progressió de la pandèmia a l’illa. Volen tenir més capacitat interior, però sobretot negocien amb el Govern poder servir sopars als seus establiments.

Els bars i restaurants de Menorca demanen al Govern que els permetin servir sopars. Les dues patronals, PIME i CAEB, negocien fins a darrer moment amb l’administració les noves mesures de la desescalada per a l’illa, que es donaran a conèixer demà. De moment, però, el sector és pessimista

Els interiors dels locals ara tanquen a les 5 del capvespre, un horari totalment insuficient per a ser rendibles, denuncia la restauració. Els bars i restaurants també volen acollir més comensals als interiors. La capacitat màxima actual permesa és del 30%, amb quatre persones per taula. Amb el NO de servir sopars a l’interior damunt de la taula, a canvi el Govern podria anunciar que permet ampliar fins al 50% la capacitat als interiors dels locals. Una cessió que no serviria per acontentar un sector que tem que les restriccions horàries s’allarguin almenys fins a Setmana Santa.

10/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris