societat

Els nombre de beneficiaris del Banc d’Aliments, per damunt de 2019 tot i la reactivació turística

A algunes zones de costa com Alcúdia sí que noten un descens important de la població ajudada pels Serveis Socials


L’inici de la temporada turística amb prou feines fa minvar els beneficiaris del Banc d’Aliments de Mallorca. Davallen una mica, però continuen molt per damunt d’abans de la pandèmia. En canvi, a algunes zones de costa sí que noten un descens important de la població ajudada pels Serveis Socials.

Des dels magatzems del Banc d’Aliments de Mallorca s’han distribuït el mes de juliol unes 100 tones de productes. Han arribat a 94 entitats que els reparteixen entre 30.000 persones. És una lleugera millora: són 1.000 manco que fa un mes. Però aquestes dades continuen molt per damunt de les d’abans de la pandèmia, quan es lliuraven la meitat de tones mensuals.

Alguns llocs turístics han viscut sí que han notat una millora notable. Per exemple, als Serveis Socials d’Alcúdia, on principis d’any varen arribar a una situació crítica. Aquest darrer mes, han notat una important millora per a la reactivació econòmica.

En canvi, al menjador social Zaqueo a sa Gerreria de Palma, la reactivació turística es nota molt manco. A l’inici de la pandèmia, repartien poc més de 100 bosses diàries. Varen arribar a superar les 240. I ara, ha abaixat. Però poc, rosen els 200. Totes les entitats hi coincideixen: costarà molt d’abaixar i tornar als nivells del 2019.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Incidències per les tempestes: inundacions, carreteres tallades i rescats a Alcúdia

Fins dimecres vespre el risc de tempestes i plogudes intenses serà elevat. S’espera que puguin afectar qualsevol punt de les...

Pifzer anuncia que la seva vacuna és ‘segura’ per a nins d’entre 5 i 11 anys

Es planteja demanar autorització urgent a les autoritats europees i dels Estats Units

Relleu generacional a l’Associació de Veïnats la Llotja-Es Born de Palma

Asseguren que viure en aquest barri s'ha tornat impossible

Un accident obliga a tallar l’autopista d’Andratx i ocasiona retencions quilomètriques

També s'ha produït un sinistre a les 15.30 hores del capvespre, a l'entrada de Santa Ponça