X

Els bons descompte del Govern s’esgoten en poques hores a Palma

Més de mil comerços de les Illes s'han adherit a la campanya del Govern 'Quin bons més bons'

21/03/2023

Maria Antònia Buades

Aquest dimarts ha començat la campanya ‘Quins bons més bons’, els bons comercials del Govern que apliquen descomptes en compres superiors a 30 euros en comerços que s’han inscrit a la iniciativa. La campanya posarà en circulació mig milió d’euros i pretén dinamitzar el petit i mitjà comerç. A Palma, en poques hores, els establiments els han despatxat tots.

A les nou i mitja es podien començar a utilitzar els bons descompte del Govern i, just obrir, pràcticament tots els comerços ja les havien acabat. A primera hora, les aplicacions fallaven i hi havia coes als negocis per poder bescanviar-los.

Cada bo té un descompte de 15 euros en compres superiors a 30, i se’n poden acumular en una mateixa compra fins a 4 per persona. Tot i així, alguns clients han criticat el sistema de bescanvi; diuen que és impossible poder accedir-hi i els botiguers reconeixen que en aquesta campanya s’han repartit manco bons, en concret 34 per establiment.

En total, hi ha adherits a la campanya 1.010 comerços de les Illes, els quals es poden consultar al web www.bonsillesbalears.com.

21/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris