X

Els britànics se senten segurs a Menorca i lamenten que es posi Balears al mateix sac que la resta d’Espanya

Els hotelers de zones amb més presència de britànics esperaven millorar temporada a partir d'agost

28/07/2020

Els britànics se senten segurs a Menorca i lamenten que es posi Balears al mateix sac que la resta d’Espanya

Als empresaris turístics i als britànics que són a Menorca de vacances els costa d’entendre la decisió del Govern de Boris Johnson. Els turistes diuen que se senten molt protegits a l’Illa i lamenten que el seu govern posi en un mateix sac les balears amb la resta d’Espanya.

Per la seva banda, els hotelers diuen que viuen una muntanya russa per les informacions que canvien cada dia i entenen que no tothom pot assumir una quarantena per motius laborals. Insisteixen que ells intentaran continuar oberts però el cert és que la temporada en zones com Cala en Porter, a Alaior, és de cada vegada més incerta. De fet, fins ara confiaven en el fet que l’arribada de turisme britànic a partir de l’agost permetria fins i tot allargar la temporada.

En aquests moments en aquesta urbanització d’Alaior -una de les que més turisme britànic acull- hi ha locals que continuen tancats, sense iniciar la temporada. Els negocis que han apostat per obrir ho fan amb menys treballadors que l’any passat i afronten un estiu incert. Però fins ara el turisme nacional havia ajudat a treure els nombres de botigues i negocis de restauració estacionals i aquest agost confiaven salvar la temporada amb l’eclosió dels turistes anglesos. Una previsió que pot quedar truncada amb la decisió del Govern Britànic.

28/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT