X

Els candidats a la presidència del Govern van a les urnes

Bona part dels candidats de les formacions han anat a votar abans de les 11.00 hores

28/05/2023

Els candidats a la presidència del Govern van a les urnes

Redacció

Bona part dels candidats de les formacions que concorren als comicis han anat a votar abans de les 11.00 hores.

A primera hora del matí ha votat la candidata d’Unides Podem a governar la comunitat, Antònia Jover. Jover ha acudit al col·legi Arcàngel Sant Rafel, de Palma, a les 9.30 hores, per dipositar el vot.

I gairebé alhora, a Menorca, Joseps Castells de MÉS per Menorca posava el seu vot a les urnes per després agrair la feina dels qui fan possible aquesta jornada.

A les 10.00 hores arribava la candidata del PP, Marga Prohens, al centre d’educació per a adults La Balanguera de Palma. Ho feia amb els aplaudiments improvisats dels interventors i apoderats del Partit Popular presents al col·legi electoral.

Lluís Apesteguia, de Més per Mallorca, ha estat l’únic candidat a la presidència del Govern que ha votat fora de Palma. Ho ha fet a Deià, a les 10.00 hores. Apesteguia ha assegurat que està tranquil, il·lusionat i esperançat després d’una campanya en positiu.

La candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern, Francina Armengol, ha emès el seu vot passades les 10.30 hores al col·legi electoral de Sant Felip Neri, a Palma. Armengol ha demanat a la ciutadania que voti amb el cap i amb el cor i advoca per una participació massiva.

També el candidat de Vox a la presidència del Govern, Jorge Campos, ha exercit el seu dret a vot a Palma. Ho ha fet a l’edifici municipal de s’Escorxador, a les 10.45 hores. Allà s’hi ha trobat amb molta de gent, tant ciutadans que anaven a votar, com apoderats dels partits polítics.

Quasi a les 11.00 hores votava la candidata de Ciutadans a la presidència del Govern, Patricia Guasp, al centre d’educació per adults La Balanguera de Palma. Sense els sobres preparats, però decidida a agafar les paperetes del seu partit. Guasp ha acudit a votar acompanyada del coordinador de campanya de la formació, Juanma Gómez.

Un dels darrers a exercir el seu dret a vot ha estat el candidat d’El PI, Josep Melià. Ho ha fet al col·legi electoral de Cort a les 12.00 hores. Aquí ha animat també a tots els ciutadans a participar en una jornada important, diu, per la democràcia.

La més tardana ha estat Sílvia Tur, de la coalició Gent per Formentera-PSIB-PSOE. Ho ha fet a les 12.30 hores al col·legi públic El Pilar, situat a la Mola, el seu lloc de residència.

28/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris