X

Els cantaires de l’Estudiantina del Cercle Artístic animen els Darrers Dies del Carnaval a Ciutadella

Han estrenat cançons noves com 'Pensando en ti', juntament amb d'altres ja conegudes com 'Volen ses cançons', 'Deixant penes' i l'hime del Cercle, 'Glòria'

10/02/2024

Carles Marquès Casasnovas

L’Estudiantina del Cercle Artístic de Ciutadella s’ha citat un any més amb la tradició per celebrar els Darrers Dies del Carnaval. El cor, format per veus masculines i femenines, ha recorregut, com és costum, els carrers del poble i ha visitat diferents entitats socials i culturals per compartir les seves cançons.

Cançons com ‘Glòria’, l’himne del Cercle Artístic, no poden faltar mai en un dia com avui. Des de fa onze anys ininterromputs, aquest cor format per veus masculines i femenines, surt puntual de la seu social de la centenària entitat ciutadellenca per celebrar, amb els seus cants i la seva alegria, els Darrers Dies del Carnaval.

Una seixantena de cantaires que enguany estrenen aquesta nova cançó, ‘Pensando en ti’, que han anat alternant al llarg del matí, amb altres com ‘Deixant penes’ i ‘Volen ses cançons’.

El cor ha visitat l’Ajuntament de Ciutadella, el Club Nàutic, el Bisbat, la seu del Consell de Menoreca i el Casino 17 de Gener, d’on surt l’altre cor, conegut popularment, com ‘s’Estudiantina’, format només per veus masculines.

Les dues estudiantines que surten els Darrers Dies són exclusives del carnaval ciutadellenc, ja que no es donen a cap altre poble de l’illa.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris