X

Els canvis de data en el vols de la península a Menorca desincentiven l’arribada de turistes

Entre els negocis més afectats hi ha els de lloguer de cotxes i d'habitatges turístics

30/06/2020

Clara Elorduy

Les cancel·lacions i els canvis de vols per arribar a Menorca trasbalsen les poques reserves que tenien tancades per aquesta temporada les companyies de lloguer de cotxes i els habitatges turístics. Les reubicacions dels passatgers fa que en moltes ocasions els clients decideixin no viatjar, i això agreuja encara més la delicada situació turística d’enguany.

Arribar a Menorca amb el vol inicialment reservat és gairebé missió impossible. Les companyies canvien constantment els horaris de les seves connexions, sobretot des de Madrid i Barcelona, o les cancel·len oferint als passatgers altres dies tant anteriors com posteriors.

Un dels sectors més afectats és el de lloguer de cotxes. Són els primers a patir els canvis que els clients es veuen obligats a demanar. La rebuda de turistes als habitatges turístics també es complica, però com que, de moment, hi ha poca demanda, es poden recol·locar els clients amb més facilitat. Davant tanta incertesa, els empresaris ofereixen millors condicions i han decidit prescindir de les penalitzacions per incentivar les reserves en una temporada atípica com aquesta.

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris