menorca

Els canvis de data en el vols de la península a Menorca desincentiven l’arribada de turistes

Entre els negocis més afectats hi ha els de lloguer de cotxes i d'habitatges turístics

Els+canvis+de+data+en+el+vols+de+la+pen%C3%ADnsula+a+Menorca+desincentiven+l%27arribada+de+turistes

Les cancel·lacions i els canvis de vols per arribar a Menorca trasbalsen les poques reserves que tenien tancades per aquesta temporada les companyies de lloguer de cotxes i els habitatges turístics. Les reubicacions dels passatgers fa que en moltes ocasions els clients decideixin no viatjar, i això agreuja encara més la delicada situació turística d’enguany.

Arribar a Menorca amb el vol inicialment reservat és gairebé missió impossible. Les companyies canvien constantment els horaris de les seves connexions, sobretot des de Madrid i Barcelona, o les cancel·len oferint als passatgers altres dies tant anteriors com posteriors.

Un dels sectors més afectats és el de lloguer de cotxes. Són els primers a patir els canvis que els clients es veuen obligats a demanar. La rebuda de turistes als habitatges turístics també es complica, però com que, de moment, hi ha poca demanda, es poden recol·locar els clients amb més facilitat. Davant tanta incertesa, els empresaris ofereixen millors condicions i han decidit prescindir de les penalitzacions per incentivar les reserves en una temporada atípica com aquesta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca recupera un segle de documentació de totes les empreses que han fonamentat la seva indústria

Els primers documents oficials daten del 1919, moment històric molt marcat per la grip espanyola

La pandèmia provoca canvis en la selectivitat a Menorca

Els 445 alumnes inscrits estan convocats a la sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i al recinte firal de Maó

Maó canviarà dimecres la circulació del port per segona vegada aquest estiu

A l'octubre es produiran altres canvis, que el consistori anuncia que seran consensuats amb totes les parts

Hotelers i restauradors de Menorca confien la recuperació en el turisme nacional

Tot i l'obertura aquest cap de setmana d'una cinquantena d'allotjaments, moltes urbanitzacions encara tenen la majoria de negocis tancats