X

Els casos de grip creixen entre les escoles de Menorca

Una de les escoles afectades és la Francesc d'Albranca d'Es Migjorn Gran, on la setmana passada a algunes classes faltava més de la meitat de l'alumnat

07/12/2022

Els casos de grip creixen entre les escoles de Menorca

Algunes escoles de Menorca es troben immerses en diversos brots de grip. Es tracta específicament de dos virus diferents, un que provoca mals de panxa i un que produeix febre. Una de les escoles afectades és la Francesc d’Albranca des Migjorn Gran a on la setmana passada a algunes classes faltava més de la meitat de l’alumnat.

En aquest col·legi l’impacte ha estat major per la seva petita dimensió i el fet d’haver-hi germans que van a cursos diferents, cosa que n’ha facilitat la propagació. Per reduir l’impacte del brot, el col·legi ha pres una sèrie de mesures. S’ha incrementat la ventilació de les aules i també el rentat de mans d’alumnes i professors. A més, el centre ha enviat a les famílies algunes recomanacions per evitar els contagis i per insistir que amb símptomes i malestar no es recomanable acudir a l’escola.

El col·legi assegura que aquesta circumstància no ha afectat el seu funcionament. L’Ajuntament des Migjorn ha tingut aquest migdia una reunió amb el centre per conèixer-ne la situació de primera mà.

07/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris