X

Els centres escolars fan mans i mànigues per fer front a l’ona de calor

Alguns centres han apostat per adquirir ventiladors i aires condicionats o evitar que els nins juguin i facin educació física en patis oberts.

16/06/2017

Els centres escolars fan mans i mànigues per fer front a l’ona de calor

Irene Sala

El lloc més cercat aquest divendres als patis dels centres escolars era l’ombra. Professors, pares i alumnes tiren d’enginy per mirar de passar la calor dels darrers dies.

Al Col·legi Maria Antònia Salvà de Son Sardina un particular ha dut un petit ventilador per intentar passar millor les classes tot i les altes temperatures. A d’altres centres, com al CEIP Son Serra de Palma, no tenen finestres des del darrer temporal i les substitueixen alguns cartrons. Als instituts Berenguer d’Anoia i Pau Casasnoves d’Inca, la sortida dels alumnes s’ha avançat a les 12 hores per evitar les hores de més sol. Una decisió que alguns han rebut amb aprovació i d’altres amb crítiques.

Amb tot, la Conselleria d’Educació demana als centres escolars que utilitzin la partida de despeses de funcionament per fer front a aquesta situació i asseguren que en cas que sigui necessari ajudaran econòmicament els centres que ho necessitin.


 Pares i docents denuncien la calor que pateixen els infants a les aules


 Els instituts d’Inca escurcen la jornada per mor de l’onada de calor

16/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris