Els cinc primers classificats no fallen, ple de victòries

El Mallorca B continua líder amb 80 punts, 13 més que el Manacor

22/03/2022

15

El líder, el Mallorca B, es retroba amb el triomf després de l’empat de la setmana passada. Victòria per 1 a 2 al camp del Murense. Elías resol el partit a la primera part, en sis minuts. Primer aprofita un rebuig del porter i després, amb un servei de falta, col·loca el 0 a 2. El Murense retalla distàncies a l’inici de la represa. Cantallops li pega de primeres i tanca el marcador.

Segon a 13 punts del Mallorca B continua el Manacor després de guanyar el Collerense per 3 a 0. Manco d’un minut basta als de Jaume Mut per avançar-se al marcador. Joan Roig la col·loca a l’escaire amb un lliure directe. El “9” del Manacor també assisteix, en aquest cas, Nico Rubio, que compareix puntual a la seva cita amb el gol. Però l’home del partit és Joan Roig, que abans del descans fa el tercer i darrer de l’horabaixa.

A Magaluf, el Platges frena la ratxa de tres victòries consecutives del Llosetense. Victòria calvianera per 1 a 0 amb gol de Josemi. El Platges és tercer.

Abans hem vist un gol matiner a Na Capellera, però mes encara ho és el del Molinar. Als 17 segons, Marco Alarcón avança els locals contra el Poblense. Els blaugranes reaccionen a l’inici del segon temps. Cop de cap de Mateu Ferrer entre dos defensors. El definitiu 1 a 2 arriba al minut 89 amb una vaselina de Pere Amer.

Horabaixa de gols a l’empat a 3 entre la Penya Sant Jordi i el Sóller. S’avancen els locals gràcies a Calle. El Sóller iguala amb un xut potent de Soler… Abans del descans, Rosillo torna a avançar la Penya Sant Jordi. Però el Sóller surt més connectat a la segona part i remunta el partit. Gaby Santos culmina una contra i Marcos, al minut 59, aprofita la passivitat de la defensa, 2 a 3. Quan sembla que els tres punts volen cap a Sóller, Charlie Took salva un punt per als pitiüsos.

També empat, però sense gols, entre el Sant Rafel i el Binissalem.