societat

La fase 3 del sector nàutic

En aquesta etapa es reprèn el lloguer d'embarcacions, que podrà fer-se a través d'empreses que es trobin a la mateixa illa i extremant-hi les mesures de seguretat

La+fase+3+del+sector+n%C3%A0utic

Amb la fase 3 s’aixequen les limitacions al sector nàutic i es recuperen els xàrters. Això sí, s’haurà de navegar en aigües de la mateixa província i seguir les mesures de seguretat. Enguany, els clubs no tenen l’ocupació de l’any passat i alguns propietaris es plantegen vendre la seva embarcació.

Les feines als clubs nàutics no aturen. L’any passat, durant aquestes dates, l’ocupació al de s’Arenal era del 95%, però ara amb prou feines n’arriben al 80%.

A la fase 3 s’aixequen les limitacions al sector nàutic i es reprèn el lloguer d’embarcacions, que podrà fer-se a través d’empreses que es trobin a la mateixa illa i extremant-hi les mesures de seguretat.

Els xàrters pateixen la situació actual: el lloguer d’embarcacions ha caigut més d’un 70% el mes de maig.

També torna el turisme nàutic, amb límit d’ocupació al 50%. Les embarcacions d’esbarjo, en canvi, ja no tindran límit d’ocupació. Això sí, en tots els casos la navegació es limitarà a aigües de la mateixa província, extremant-hi les mesures de seguretat.

Mantenir una barca no és barat i alguns propietaris es plantegen posar a la venda les seves embarcacions. Sí que alguns empresaris se’n surten fent feines de reparació, però ara per ara els vaixells que haurien de ser aquí procedents del Carib, encara no han arribat.

Aquesta serà una temporada atípica. La manca de turistes afecta tots els sectors implicats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els joves aprenen a crear cooperatives

El programa de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes ha estat diferent enguany per mor de la COVID-19

Les guarderies d’animals també pateixen les conseqüències de la COVID-19

L'any passat, per aquestes dates i sobretot durant els caps de setmana, devers 30 animals ocupaven les instal·lacions

Estrès, insomni o por de perdre la feina: cicatrius que la pandèmia deixa entre els treballadors

Segons una enquesta de la UAB i CCOO sobre les condicions de treball durant l'estat d'alarma, el 70% dels més...

Nova York, destinació predilecta a l’estiu, enguany inexistent

Les agències de viatges ja treballen, però a un ritme molt més lent del que sol ser habitual. La gent té ganes de fer escapades, però ja no reserven amb...