societat

La fase 3 del sector nàutic

En aquesta etapa es reprèn el lloguer d'embarcacions, que podrà fer-se a través d'empreses que es trobin a la mateixa illa i extremant-hi les mesures de seguretat

La+fase+3+del+sector+n%C3%A0utic

Amb la fase 3 s’aixequen les limitacions al sector nàutic i es recuperen els xàrters. Això sí, s’haurà de navegar en aigües de la mateixa província i seguir les mesures de seguretat. Enguany, els clubs no tenen l’ocupació de l’any passat i alguns propietaris es plantegen vendre la seva embarcació.

Les feines als clubs nàutics no aturen. L’any passat, durant aquestes dates, l’ocupació al de s’Arenal era del 95%, però ara amb prou feines n’arriben al 80%.

A la fase 3 s’aixequen les limitacions al sector nàutic i es reprèn el lloguer d’embarcacions, que podrà fer-se a través d’empreses que es trobin a la mateixa illa i extremant-hi les mesures de seguretat.

Els xàrters pateixen la situació actual: el lloguer d’embarcacions ha caigut més d’un 70% el mes de maig.

També torna el turisme nàutic, amb límit d’ocupació al 50%. Les embarcacions d’esbarjo, en canvi, ja no tindran límit d’ocupació. Això sí, en tots els casos la navegació es limitarà a aigües de la mateixa província, extremant-hi les mesures de seguretat.

Mantenir una barca no és barat i alguns propietaris es plantegen posar a la venda les seves embarcacions. Sí que alguns empresaris se’n surten fent feines de reparació, però ara per ara els vaixells que haurien de ser aquí procedents del Carib, encara no han arribat.

Aquesta serà una temporada atípica. La manca de turistes afecta tots els sectors implicats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Neixen nou tortugues del ous trobats a la platja de Punta Prima a mitjans juny

Han nascut en una incubadora i ara s'espera que descloguin els ous que es van dipositar a Sa Mesquida

Troben sis cossos a Son Coletes, durant les tasques d’exhumació

Han aparegut amb roba i objectes de procedència militar, el que confirmaria que es tracta de milicians

117 contagis i 62 casos actius més en 24 hores a les Illes

En total, a la comunitat hi ha 657 casos de COVID-19 actius. Els laboratoris dels hospitals públics de la comunitat,...