X

Els col·lectius en lluita pel plus d’insularitat confien el seu futur al PP

Les plataformes UNISEP i Insularidad Digna, saitsfets amb la reunió mantinguda amb els candidats populars al Congrés i el Senat

29/06/2023

Els col·lectius en lluita pel plus d’insularitat confien el seu futur al PP

Representants dels col·lectius afectats per la insularitat s’han reunit aquest dijous amb els cap de llista del Partit Popular al Congrés i el Senat. José Vicente Marí Bosó i Maria Salom han escoltat les peticions de les plataformes UNISEP i Insularidad Digna. Representen col·lectius com policies, professors i metges.

El PP es compromet a dur la problemàtica al govern central. “Sabem que als pressupostos generals de l’Estat la indemnització per residència dels funcionaris a Balears és de 8,5 milions d’euros”, ha assegurat Marí Bosó. “Per tant, el que reclamàvem és que s’incrementàs en 18 milions més. I ens comprometem a seure a negociar“.

“Veim que el PP fa feina amb dades reals i que podem arribar a l’objectiu que ens hem marcat”, diu, satisfet, el portaveu de la plataforma Insularidad Digna, David Pola. “Aquest tema que duim reivindicant més de dos anys s’ha de resoldre, especialment per les dificultats que tenim a les illes d’Eivissa, Formentera i Menorca“, afegeix Víctor Villatoro, de la plataforma UNISEP. De la mateixa plataforma, el metge Miguel Lázaro ha incidit en que és un tema “urgent i prioritari”. Assegura Lázaro que surten contents de la reunió perquè el PP s’ha compromès a actualitzar el complement d’insularitat.

El Partit Popular cita els col·lectius afectats a una nova reunió la primera quinzena de setembre. L’objectiu és desbloquejar el complement de residència, congelat des del 2007.

29/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT