societat

Els comerciants de la Marina es plantegen si els paga la pena obrir enguany

La Federació redacta propostes per revitalitzar la zona que presentarà a l'Ajuntament de Vila, al Consell i a l'Autoritat Portuària

Els+comerciants+de+la+Marina+es+plantegen+si+els+paga+la+pena+obrir+enguany

La meitat dels més de 200 bars, restaurants, botigues i paradetes de la Marina ja estaven al final del compte enrere del tancament hivernal. Alguns acabaven reformes, d’altres esperaven l’arribada de nou mobiliari o ultimaven detalls. Fa just un mes però, es veieren obligats a ajornar la rebuda dels primers turistes.

Al barri només hi resten obertes les farmàcies i una botiga de comestibles. Els comerciants afirmen viure als llimbs. Es demanen com tirar endavant sent una oferta complementària, si els hotels i la restauració seran possiblement els darrers a reactivar-se. Per això, es plantegen si els paga la pena obrir enguany.

La Federació de Comerciants de la Marina i el Port redacta un document amb propostes per revitalitzar la zona que presentarà a l’Ajuntament de Vila, al Consell i a l’Autoritat Portuària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat