X

Els comerciants de La Marina presenten un anunci per revitalitzar el barri

Assumptes com la neteja, la manca d'aparcament o l'estat de la jardineria haurien de millorar molt, segons els comerciants

15/07/2020

Els comerciants de La Marina presenten un anunci per revitalitzar el barri

Els comerciants del barri eivissenc de la Marina han presentat aquest dimecres una campanya promocional per atraure públic. L’anunci el protagonitzen els comerciants mateixos i l’ha pagat el Consell d’Eivissa. Alguns botiguers, però, consideren que els doblers s’haurien de destinar a altres assumptes més urgents.

Assumptes urgents com la neteja, el manteniment de la via pública, la manca d’aparcament o l’estat de la jardineria, que segons la majoria de comerciants del barri haurien de millorar i molt. En una botiga de la plaça del Mercat Vell, creuen que les institucions haurien de destinar els sous a deixar els carrers en condicions.

A pocs metres, el Consell ha presentat aquest anunci en què els mateixos comerciants defensen la idoneïtat d’anar a comprar a la Marina ambient. La màxima institució eivissenca ha promocionat anuncis a barris comercials de cada municipi i l’Ajuntament de Vila ha triat l’antic barri de pescadors.

L’anunci es podrà visualitzar a les xarxes socials i mitjans de comunicació locals.

15/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT