societat

Els comerciants demanen que un tram del port de Maó sigui de sentit únic

La primera iniciativa per llevar pressió de trànsit a la zona afectarà a la costa de Corea

Els+comerciants+demanen+que+un+tram+del+port+de+Ma%C3%B3+sigui+de+sentit+%C3%BAnic

Maó pren mesures per llevar pressió de trànsit al port i al passeig marítim, per on, durant l’estiu, circulen cada dia prop de 10.000 cotxes. La primera iniciativa consistirà a convertir la costa de Corea en una via d’un únic sentit, que baixarà des de la rotonda de l’àncora cap a la zona portuària.

La mesura també afecta la part de dalt, la zona del Passeig Marítim, que també passarà a ser d’un únic sentit, des de l’avinguda Fort de l’Eau fins a l’antic Hospital Verge del Toro, i la Via de Ronda. Aquestes accions pretenen eliminar punts conflictius i reduir el trànsit a una de les barriades més carregades de la ciutat.

Però els comerciants del port ho veuen insuficient i demanen anar més enllà. Pretenen que s’estableixi de sentit únic un tram del port, tal com ja recull el Pla de Mobilitat aprovat el passat mes de desembre. Els primers canvis ja es faran efectius a partir de la setmana que ve.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Carlos sobrino 23/05/2020

    Hay cuatro,comerciantes en el puerto,que siempre son los mismos,y quieren una única direcciòn,esta gente no representa a nadie a ellos mismos.Los demàs que somos unos 127 màs o menos estamos en contra de tamaño despropósito.El alcalde prefiere escuchar a esta gente y obviar al resto.Cremos que con la que està cayendo,y la temporada que nos espera,no es momento para efectuar cambios que nadie quieresolo el alcalde y sus amigotes.Esperamos tener una reuniòn uno de estos dìas con el alcalde,para que eche atràs esta medida q es un auténtico despropòsito,y idea de cuatro descerebrados.

Cercador |


més contingut relacionat

Muro confia en la responsabilitat individual per garantir el distanciament entre banyistes

El temps ventós i poc calorós deixa pocs usuaris a Platja de Muro i al Port d'Alcúdia en el primer...

Es reprenen les tasques d’exhumació a la fossa de Sencelles

S'han establert cinc zones de recerca on es creu que podrien estar enterrats  Antònia Mercadal i Josep Serra, de Montuïri,...

L’Ajuntament de Marratxí reparteix 38 mil mascaretes entre els veïnats del municipi

S'han previst una vintena d'ubicacions per tal de facilitar que els veïnats les puguin passar a recollir.

Palma limitarà la velocitat als 30 quilòmetres per hora al 90% dels carrers

Queden exemptes les vies de curcumval·lació i els carrers d'entrada des de la via de cintura