política

Els comerciants i veïns de Cala’n Blanes demanen als partits inversió urgent a la urbanització

Es queixen que s’ha convertit en una zona realment degradada, amb problemes de salubritat


Els empresaris i veïns de Cala’n Blanes diuen prou. Demanen als partits polítics una bona gestió urbanística que permeti a les empreses millorar la seva competitivitat, que els residents puguin millorar les seves vivendes i convertir-se en una urbanització que sigui un model de gestió municipal.

Diuen que Cala’n Blanes en el seu moment va ser pionera en la industria turística de Menorca i que ara s’ha convertit en una zona realment degradada, amb problemes de salubritat.

Els comerciants i els veïns s’han unit, han redactat un document conjunt, i demanen als partits fer un pla amb un horitzó mínim de 5 anys, i que comporti millores com la reestructuració de la zona de l’aparcament, la millora de les zones verdes i del mobiliari urbà, a més de ser un destí pilot d’energies renovables.

Cala’n Blanes és la residencia habitual de 2.500 persones i les empreses de l’urbanització generen més de 1.400 llocs de feina, el 16% dels llocs de feina de Ciutadella. Per tal que arribin totes aquestes millores i crèdit públic per a realitzar-les els comerciants i els veïns voldríen que es declarés la urbanització com a zona madura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Antonia Vilafranca Sorá 18/05/2019

    Totalmemt d acord! Vivim a Cala n Brut i no hi ha ni un wc per la gent q va a la cala
    I el passeig davant la mar esta intransitable.

Cercador |


més contingut relacionat

Balears demana que l’Estat l’inclogui dins l’estat d’alarma

El Govern justifica la petició per la tendència a l'alça en la incidència del Coronavirus a la comunitat. Avui, Pedro...

Més per Mallorca critica Armengol per la manca d’autocrítica arran dels fets del Hat Bar

La formació diu que la presidenta va assegurar que lamentava "el que havia succeït després", però no els fets en...

El Govern es reuneix amb entitats culturals menorquines

La Consellera, Pilar Costa, els ha recordat les línies d'ajuda existents i la decisió de l'executiu balear de declarar la cultura com a bé essencial