X

Les concessionàries de les Balears denuncien el mal manteniment dels punts de càrrega elèctrica

Les Illes són la regió espanyola amb més estacions de càrrega, amb un total de 927 punts

02/10/2022

Les concessionàries de les Balears denuncien el mal manteniment dels punts de càrrega elèctrica

Espanya és un dels països amb menys estacions de càrrega per vehicles elèctrics, en relació amb la mitjana de la Unió Europea. Però les Balears és la comunitat on més n’hi ha de tot el país. Les empreses concessionàries de vehicles denuncien un manteniment deficient d’aquestes infraestructures.

A Espanya hi ha la meitat de punts de recàrrega per cada milió d’habitants si ens fixam en la resta d’Europa, mentre que a les Illes Balears, que es manté en la mitjana de la Unió Europea, és la regió espanyola amb més interès pels vehicles elèctrics i amb més estacions de càrrega. De fet, les Illes Balears tenen un total de 927 punts d’accés públic, però els concessionaris denuncien el seu mal manteniment.

Un problema que coneix el Govern i en el qual ja fan feina per solucionar-lo com més aviat millor. Pep Malagrava, director general d’Energia i Canvi Climàtic ha assegurat que s’arreglaran totes les estacions que ho necessitin.

Això, afegit als preus elevats que tenen ara mateix aquest tipus de vehicles, dificulten la possibilitat d’unir-se a la mobilitat elèctrica, una mobilitat idònia per l’extensió que hi ha a les Illes. De tota manera, indiquen que amb el temps aquests preus baixaran. Aquest fet, juntament amb les ajudes de fins a 7.000 euros per la compra d’aquests vehicles i la pujada del preu del combustible, faran cada vegada més atractiu el cotxe elèctric.

02/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT