X

Els concessionaris de platges a Eivissa demanen la reducció de les quotes

Santa Eulària i Sant Josep ja han anunciat que aquest estiu reduiran un 50% el cànon als concessionaris de platja

01/06/2020

Els concessionaris de platges a Eivissa demanen la reducció de les quotes

Redacció Eivissa

Els concessionaris de platja a Eivissa demanen als ajuntaments una reducció de quotes aquesta temporada en sintonia amb la baixada que, auguren, patirà el negoci. Asseguren que en els darrers 4 anys s’han arribat a duplicar en alguns casos i que sense l’ajuda dels consistoris gran part d’ells no obrirà.

Santa Eulària i Sant Josep ja han anunciat que aquest estiu reduiran un 50% el cànon als concessionaris de platja. Alguns empresaris asseguren que necessiten una rebaixa encara major per encarar la temporada.

La meitat, diuen, dels 350 concessionaris que hi ha a Eivissa podria arribar a no obrir. Recorden que en els darrers 4 anys les quotes que cobra l’ajuntament han pujat entre un 50 i un 100%. També hi ha, diuen, incertesa respecte de l’inici de la temporada de les concessions, tot i que la major part dels ajuntaments ja ha parlat del juliol.

Mentrestant l’explotació de les gandules, para-sols, equipament d’oci nàutic i quiosquets es troba aturada i les platges ofereixen una imatge inusualment verge per un 1 de juny. El que sí funciona ja a tots els municipis excepte Sant Joan és el servei de socorrisme.

01/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris