societat

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada

Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei

Els+concessionaris+de+platges+de+Menorca+demanen+als+ajuntaments+que+els+c%C3%A0nons+s%27adaptin+a+la+durada+real+de+la+temporada

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments mesures excepcionals que els permetin fer front a la situació derivada del coronavirus. Per això, en aquest, cas sol·liciten que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada. Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei.

Preocupació entre els concessionaris i titulars d’autoritzacions temporals de platges de Menorca per l’escurçament de la temporada. Entenen que la possibilitat d’allargar o d’ajornar l’activitat, que es concentra durant els mesos de més calor de l’estiu, és nul·la. Són conscients que amb les comunicacions tancades, el negoci, mentre no arribin els primers turistes, no té cap oportunitat d’arrencar.

Els concessionaris demanen que no se’ls obligui a pagar el cànon a principi de la temporada i que la xifra final s’adapti a la durada real de l’estiu. Però hi ha més coses que els preocupen. Per exemple, saber en quines condicions hauran d’oferir el servei.

Aquesta és tot just la preocupació d’aquesta empresa de caiacs que duu a terme la seva activitat a la platja des Grau, a Maó.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Poesia, pintura i música es donen la mà en la quinzena edició d’Illanvers a La Mola

La rapsoda Gemma Moll reté homenatge al poeta Josep Carner

La Policia Local d’Alaior tanca parcialment la platja de Son Bou per excés d’ocupació

Primeres situacions de col·lapse a Cala Mitjana per la manca de vigilància a l'aparcament de Cala Galdana

Cremen de manera intencionada tres embarcacions al port de Fornells

Sospiten d'un grup de joves que fan botellada a la zona

Usuaris i empreses demanen més àrees específiques per a caravanes a Menorca

Darrerament hi ha hagut conflictes amb veïns de Santandria i des Grau