societat

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada

Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei

Els+concessionaris+de+platges+de+Menorca+demanen+als+ajuntaments+que+els+c%C3%A0nons+s%27adaptin+a+la+durada+real+de+la+temporada

Els concessionaris de platges de Menorca demanen als ajuntaments mesures excepcionals que els permetin fer front a la situació derivada del coronavirus. Per això, en aquest, cas sol·liciten que els cànons s’adaptin a la durada real de la temporada. Reclamen també seguretat jurídica i conèixer en quines condicions podran dur a terme el seu servei.

Preocupació entre els concessionaris i titulars d’autoritzacions temporals de platges de Menorca per l’escurçament de la temporada. Entenen que la possibilitat d’allargar o d’ajornar l’activitat, que es concentra durant els mesos de més calor de l’estiu, és nul·la. Són conscients que amb les comunicacions tancades, el negoci, mentre no arribin els primers turistes, no té cap oportunitat d’arrencar.

Els concessionaris demanen que no se’ls obligui a pagar el cànon a principi de la temporada i que la xifra final s’adapti a la durada real de l’estiu. Però hi ha més coses que els preocupen. Per exemple, saber en quines condicions hauran d’oferir el servei.

Aquesta és tot just la preocupació d’aquesta empresa de caiacs que duu a terme la seva activitat a la platja des Grau, a Maó.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Acaben les tasques d’exhumació a la fossa de Porreres

Entre les dues campanyes s'han recuperat 93 cossos i 14 ja s'han pogut identificar

Reobren els gimnasos: sense màquines de càrdio i amb mascareta obligatòria en tot moment

A partir del 27 de febrer també es permetran els entrenaments amb contacte físic

Presó provisional sense fiança per a l’assassí confés d’Inca

En la seva declaració, ha reconegut que va perdre els nervis durant una discussió amb el seu familiar, fins al...

Les Balears superen els 700 morts des de l’inici de la pandèmia

Els contagis segueixen pujant, però ho fan a un ritme molt moderat. Avui s'han notificat 61 casos nous