SOCIETAT

Els congressos es consoliden al Llatzeret, tot i la pandèmia

Enguany no s'hi celebrarà presencialment l'Escola de Salut Pública, però hi ha quatre trobades programades per la tardor


La rehabilitació del Llatzeret del Port de Maó continua complint etapes i ja estan amb ús la meitat dels 41 edificis d’aquest recinte Bé d’Interès Cultural. Entre les darreres actuacions, inaugurades aquest dimecres, hi ha rehabilitació i museïtzació de les cavallerisses i la millora de la Sala de Congressos. Amb un cost total de 170.000 les dues intervencions evidencien la voluntat adaptar el Llatzeret als nous usos i als nous temps.

Durant la presentació de la rehabilitada Sala de Congressos, el Director Insular de Projectes Sostenibles ha exposat que l’illot guanya pes com a pol d’atracció de reunions i trobades. Per exemple, encara que al setembre no s’hi podrà celebrar presencialment la XXXI edició de l’Escola de Salut Pública, ja hi ha quatre congressos programats per principis de tardor.

Les pròximes actuacions previstes a l’illot del Llatzeret passen per la rehabilitació d’una de les torres de defensa, l’arranjament d’algunes taulades i aprofundir en la recuperació dels aljubs per avançar cap a l’autosuficiència en l’abastiment d’aigua.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |