societat

Els contagis a les Balears augmenten un 40 per cent en la darrera setmana

Petra és ara mateix el municipi amb la incidència acumulada a 14 dies més alta de Balears


El darrer informe d’epidemiologia constata que l’increment de casos no només s’ha donat a Inca sinó també a pràcticament totes les illes. L’únic excepció és Menorca. Si sumam els contagis d’aquesta darrera setmana han augmentat respecte de l’anterior.

Els contagis a les illes en la darrera setmana han pujat al voltant d’un 40%. Però hi ha bandes on s’ha notat més. És el cas de Petra, que ara mateix és el municipi amb la incidència acumulada a 14 dies més alta de Balears. Té 874 casos per cada 100.000 habitants. No està gaire enfora Lloseta, que en té 768 i Alaró, amb 646 casos.

Ja no amb la incidència tan elevada, però igual de preocupant hi trobam Consell amb 616 casos per cada 100 MIL hab, Llubí amb 571, Andratx amb 514 casos, Valldemossa amb 507 o Formentera amb 429.

De fet, el cas de Formentera és per fixar-s’hi. Amb una setmana ha passat de 9 a 52 casos. L’illa menor continua amb una forta tendència a l’alça a causa d’un brot social, que de moment ja afecta 40 persones.

Formentera i Mallorca són les dues illes que registren una pujada més significativa. Menorca, tot el contrari. Aquesta setmana davallen els nous contagis. De fet, hi ha municipis com Es Migjorn o Ferreres on cap veïnat s’ha contagiat. En tota l’illa de Menorca han donat positiu 102 persones en dues setmanes. El mateix nombre de contagis que s’ha registrat només a Lloseta o a Andratx.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Mari Carmen Jansa Merino 27/12/2020

    Ya de vergüenza lo que está sucediendo por culpa del gobierno, si en vez de cerrar los Bares cerrarán los aeropuertos qué no entrará nadie todo iría mejor

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica