SOCIETAT

Els cossos de seguretat de l’Estat demanen ser considerats prioritaris en el procés de vacunació

Des de l'inici de la pandèmia calculen que el 10% dels agents han patit la Covid-19; i prop del 30% han hagut de complir aïllament


Han estat considerats essencials des de l’inici de la pandèmia. S’han encarregat de vigilar pel compliment de les restriccions; i a part, de les seves funcions habituals; en contacte directe amb multitud de persones i no sempre amb les mesures de seguretat adequades. Per això, demanen ser considerats prioritaris en el procés de vacunació, sempre després dels professionals sanitaris i els majors.

Segons el Sindicat Unificat de Policia, a la Policia Nacional de Balears, aquesta tercera onada està afectant més que les anteriors; i especialment a Eivissa. Des de l’inici de la pandèmia calculen que el 10% dels agents han patit la Covid-19; i prop del 30% han hagut de complir aïllament.

Una situació similar a la que han viscut els agents de la Guàrdia Civil.

El Sindicat Unificat de Policies, a més, demana a la Direcció General de Policia que considerin el contagi per Covid com a malaltia professional per reforçar i garantir la cobertura de les necessitats mèdiques i sanitàries dels agents.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |