política

Els diputats i diputades defensen la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona 


El Parlament ha llegit un manifest en favor de la igualtat de la dona després de no haver pogut consensuar per unanimitat una declaració institucional. L’acte s’ha produït a la sala de passes perdudes abans de començar el ple de la institució. Un ple on s’ha completat el grup parlamentari El Pi després de la marxa de Font i on també els casos d’explotació sexual a menors tutelats han tornat a ser centre de debat.

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona amb motiu del dia internacional. Els diputats i diputades han defensat la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe.

Just abans de la sessió plenària ha pres possessió del seu càrrec Maria Antònia Sureda, com a diputada d’El Pi en substitució de Jaume Font. Sureda torna a ocupar un escó a la cambra com ja fes la legislatura passada.

El Parlament ha acordat instar als consells insulars a personar-se als processos judicials oberts que impliquin explotació sexual a menors tutelats. Ha estat l’únic punt que s’ha aprovat d’una moció presentada pel PP.

A més s’ha pres en consideració modificar la durada del mandat del defensor de la ciutadania de l’Ajuntament de Palma. També s’han ratificat quatre proposicions de llei que han de ser defensades davant el Congrés dels diputats.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Llorenç Galmés, candidat a presidir el PP de Mallorca

Si no hi ha sorpreses de darrera hora, l'exbatle de Santanyí i actual portaveu del PP al Consell de Mallorca, serà l'únic candidat

Iago Negueruela justifica les mesures de restricció: “No podem córrer riscos”

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball s'ha reunit avui amb el sector de la restauració per arribar a...

“No renunciem a pensar que podem tenir molts de vacunats en arribar l’estiu”

La Delegada del Govern Central, Aina Calvo, fa una crida a no deixar-se arrossegar pel pessimisme davant les notícies del...

La drecera legal que va agilitzar l’ampliació de Son Salomó impedeix ara a Ciutadella cobrar 856.000 euros

Son els corresponents a la llicència d'obres que no va atorgar perquè el projecte va obtenir la utilitat pública