política

Els diputats i diputades defensen la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona 


El Parlament ha llegit un manifest en favor de la igualtat de la dona després de no haver pogut consensuar per unanimitat una declaració institucional. L’acte s’ha produït a la sala de passes perdudes abans de començar el ple de la institució. Un ple on s’ha completat el grup parlamentari El Pi després de la marxa de Font i on també els casos d’explotació sexual a menors tutelats han tornat a ser centre de debat.

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona amb motiu del dia internacional. Els diputats i diputades han defensat la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe.

Just abans de la sessió plenària ha pres possessió del seu càrrec Maria Antònia Sureda, com a diputada d’El Pi en substitució de Jaume Font. Sureda torna a ocupar un escó a la cambra com ja fes la legislatura passada.

El Parlament ha acordat instar als consells insulars a personar-se als processos judicials oberts que impliquin explotació sexual a menors tutelats. Ha estat l’únic punt que s’ha aprovat d’una moció presentada pel PP.

A més s’ha pres en consideració modificar la durada del mandat del defensor de la ciutadania de l’Ajuntament de Palma. També s’han ratificat quatre proposicions de llei que han de ser defensades davant el Congrés dels diputats.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern demana a l’Estat que tengui en compte l’elevat preu de l’habitatge a les Balears per fixar les possibles ajudes al lloguer i les hipoteques

Les immobiliàries, que ja han rebut consultes dels llogaters perquè no poden pagar, demanen que es concedeixin les ajudes de...

El PP demana al Consell de Menorca fer força contra la gestió estatal dels romanents municipals

Considera que els ajuntaments han fet molt d'esforç per a contenir la despesa i estalviar

Armengol: “El Govern balear ha comprat totes les proves de diagnòstic ràpid (PCR) que s’han fet. Encara no n’hem rebut cap del Ministeri”

La presidenta ha recordat que l'economia balear depèn del sector turisme i demana que les empreses no essencials també pugui...

El Partit Popular s’oposa a què el Govern central mobilitzi els romanents dels ajuntaments

El líder del PP, Biel Company, assegura que la gestió dels doblers retinguts ha de ser municipal