política

Els diputats i diputades defensen la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona 


El Parlament ha llegit un manifest en favor de la igualtat de la dona després de no haver pogut consensuar per unanimitat una declaració institucional. L’acte s’ha produït a la sala de passes perdudes abans de començar el ple de la institució. Un ple on s’ha completat el grup parlamentari El Pi després de la marxa de Font i on també els casos d’explotació sexual a menors tutelats han tornat a ser centre de debat.

Tots els grups parlamentaris, a excepció de Vox, han participat de la lectura del manifest a favor de la dona amb motiu del dia internacional. Els diputats i diputades han defensat la igualtat i la prohibició de la discriminació per raó de sexe.

Just abans de la sessió plenària ha pres possessió del seu càrrec Maria Antònia Sureda, com a diputada d’El Pi en substitució de Jaume Font. Sureda torna a ocupar un escó a la cambra com ja fes la legislatura passada.

El Parlament ha acordat instar als consells insulars a personar-se als processos judicials oberts que impliquin explotació sexual a menors tutelats. Ha estat l’únic punt que s’ha aprovat d’una moció presentada pel PP.

A més s’ha pres en consideració modificar la durada del mandat del defensor de la ciutadania de l’Ajuntament de Palma. També s’han ratificat quatre proposicions de llei que han de ser defensades davant el Congrés dels diputats.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El cas Nerer de presumpte corrupció urbanística de Ciutadella arriba a la seva recta final amb 13 investigats

Les darreres declaracions estan fixades per a setembre i després la jutgessa haurà de prendre una decisió: obrir judici oral...

Un accés a Palma pel Palau de Congressos amb voreres més amples, carril bici i connexió Portixol-Llevant

Les obres han tingut un cost d'1,2 milions d'euros i se n'ha retardat l'execució per mor de l'Estat d'alarma

Les formacions polítiques balears valoren els resultats electorals a Galícia i el País Basc

Biel Company considera erroni el plantejament electoral del PP al País Basc

Acord ‘in extremis’ pel Projecte de Llei d’Impuls Econòmic

PSIB, UP i Més per Mallorca acordarien reduir al 10% la superfície que poden ampliar els hotelers