X

Els dissenyadors Adlib ultimen els detalls per a la passarel·la

El concurs Futur Adlib, en què les joves promeses mostraran les seves propostes, se celebra avui al Caló de s'Oli

07/06/2024

Els dissenyadors Adlib ultimen els detalls per a la passarel·la

MoniKa Maxim ultima els darrers detalls per a la passarel·la. Enguany farà un homenatge al cotonet, el teixit que ja va utilitzar en la seva primera desfilada en solitari el 2017. Tot i que és un material natural que no és fàcil de manipular, en destaca la gran qualitat. “Primer s’ha de confeccionar la peça, fer-la neta i és quan encongeix tres talles i queda blanca. És un procés molt llarg, sofisticat i arriscat”, explica.

Fa més de vint anys que està en contacte amb la moda Adlib, però alerta: de cada vegada hi participen menys dissenyadors.

Precisament una de les promeses de la moda Adlib és Mònica Cano. És una de les sis finalistes del concurs Futur Adlib on presentarà la seva primera col·lecció, on mescla elements de la vestimenta tradicional andalusa i eivissenca, d’on provenen les seves arrels. “Els mantons de pagesa, per exemple, tenen serrells, i els d’andalusa també, així que jo el que he intentat és dur-ho una passa més enllà. Ho he fet tot a mà i hi he afegit un toc més modern”, comenta Cano.

Té clar que el seu camí a la moda acaba de començar. “Tant de bo. Jo m’imagín a les grans passarel·les, somiar és gratis”, exclama.

07/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT